Сацибелі від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для соусу Сацебелі:

Волоські горіхи – 300 г
Часник – 0,5 шт.
Гранатовий сік – 100 мл
Вода – 150 мл
Червоний мелений перець – 2 ч.л.
Паприка – 0,5 ч.л.
Кінза – 10 г
Сіль – 1 ст.л.

Приготування соусу Сацебелі:

Горіхи стовкти з перцем, сіллю, часником і кінзою. Розтерти до пастоподібного стану. Додати паприку і пасту розвести водою, додати гранатовий сік по ложці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар