Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кохану вже не здивуєш букетом квітів на День святого Валентина… А як щодо їстівних квітів-льодяників? Ми пропонуємо вам зробити цукерки зі свіжими квітами всередині. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати їстівні квіти-льодяники.

Інгредієнти:

  • цукор – 1 кг
  • вода – 370 мл
  • лимонна кислота – 4 г
  • сода – 3 г
  • цукрова пудра – 200 г
  • свіжі квіти (братки) – 9 шт.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте інвертний сироп: цукор залийте гарячою водою та доведіть до кипіння. Додайте лимонну кислоту та варіть 25 хв. Зніміть з вогню та остудіть протягом 5 хв. Далі додайте до сиропу розведену у воді соду та перемішайте. Дочекайтеся, доки осяде піна.
  2. Приготуйте карамель: до цукру додайте інвертний сироп, влийте воду та проваріть 3 хв. до розчинення цукру. Перевірте готовність карамелі: у холодній воді вона формується в кульку.
  3. За допомогою дна склянки зробіть у шарі цукрової пудри заглиблення, залийте у них карамель. Покладіть та втисніть у кожен льодяник заздалегідь висушені праскою квіти. За бажанням в один з льодяників покладіть продезінфіковану каблучку.
  4. Зверху знову вилийте порцію карамелі. До нижньої частини льодяників прикладіть шпажки. Дайте застигнути протягом 30 хв.

Читайте також: Банановий торт з тропічним просочуванням та апельсиновим кремом: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити