Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кохану вже не здивуєш букетом квітів на День святого Валентина… А як щодо їстівних квітів-льодяників? Ми пропонуємо вам зробити цукерки зі свіжими квітами всередині. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати їстівні квіти-льодяники.

Інгредієнти:

  • цукор – 1 кг
  • вода – 370 мл
  • лимонна кислота – 4 г
  • сода – 3 г
  • цукрова пудра – 200 г
  • свіжі квіти (братки) – 9 шт.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте інвертний сироп: цукор залийте гарячою водою та доведіть до кипіння. Додайте лимонну кислоту та варіть 25 хв. Зніміть з вогню та остудіть протягом 5 хв. Далі додайте до сиропу розведену у воді соду та перемішайте. Дочекайтеся, доки осяде піна.
  2. Приготуйте карамель: до цукру додайте інвертний сироп, влийте воду та проваріть 3 хв. до розчинення цукру. Перевірте готовність карамелі: у холодній воді вона формується в кульку.
  3. За допомогою дна склянки зробіть у шарі цукрової пудри заглиблення, залийте у них карамель. Покладіть та втисніть у кожен льодяник заздалегідь висушені праскою квіти. За бажанням в один з льодяників покладіть продезінфіковану каблучку.
  4. Зверху знову вилийте порцію карамелі. До нижньої частини льодяників прикладіть шпажки. Дайте застигнути протягом 30 хв.

Читайте також: Банановий торт з тропічним просочуванням та апельсиновим кремом: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму