Секрети гарного салату від Джеймі Олівера


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Головні секрети гарного салату — правильне поєднання продуктів і відповідна заправка. Джеймі Олівер пропонує при готуванні не просто слідувати рецепту, а усвідомлено розбиратися в тому, які продукти краще всього поєднуються один з одним і які хитрощі роблять салат особливо смачним.

Найпростіший спосіб зробити салат більш ситним — додати крупу, м’який сир або квасолю в консервах (білу або чорну).

Інший варіант: шматочки тортилії. Її можна покришити зверху на шматочки індички або курки і заправити салат соусом на основі натурального йогурту, гострого перцю, тертого імбиру, кунжутного масла і соку лимона.

salaty-ot-dzhejmi-olivera2

Смачніше всього в теплих салатах виступають запечені баклажани і болгарський перець. Баклажани люблять поєднуватися з волоськими горіхами і арахісом, жасминовим рисом. Запечені болгарські перці дуже смачні з обсмаженим скибочками індійським сиром панір, нутом, молодим шпинатом і лимоном.

Лосось прекрасний з кіноа, фісташками, маслинами, фенхелем, марокканськими спеціями, м’ятою або петрушкою. А можна приготувати з нього салат з водоростями вакаме, салатом романо, медом акації і лимонно-імбирною заправкою.

IMG_1777

Підкреслити і підсилити смак продукту допоможе заправка. Скажімо, якщо ви використовуєте яблуко в салаті — вибирайте для заправки яблучний оцет. Якщо кладете арахіс або кунжут — арахісове і кунжутне масло відповідно.

І не забудьте, що будь-який салат легко перетворюється на сендвіч, якщо загорнути його в піту (зручно брати з собою їжу в офіс) або салат можна покласти між золотистими тостами.

Джерело: AdMe.ru



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити