Сендвіч по-корейськи: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Сендвіч, напевно найпопулярніша їжа в світі. Адже немає нічого простішого, ніж взяти скибочки хліба, покласти в них улюблену начинку і насолоджуватися смачним і ситним блюдом. Крім того, сендвіч – найзручніша їжа, яку тільки можна придумати. Взявши його на роботу, в школу або на прогулянку, ви не тільки не залишитеся голодними, але і не забруднитеся під час його вживання. Тому, такі бутерброди і настільки популярні у всьому світі. Сендвіч по-корейськи – це простий, смачний та дієтичний бутерброд. Але в той же час він відрізняється від класичного рецепту сендвіча, і таким чином внесе різноманітність у ваш раціон. Читайте рецепт сендвіча по-корейськи в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • картопля – 400 г
  • білий хліб (тостовий) – 6 шматочків
  • яйця – 3 шт.
  • огірок свіжий – 1 шт.
  • сметана (20%) – 100 мл
  • гірчиця зернова – 40 мл
  • листя салату – 3 шт.
  • кріп – 2 гілочки
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 2 г
  • цукор – 25 г
  • білий мелений перець – 1 г

Спосіб приготування:

  1. Відварену картоплю потовчіть на пюре. Подрібніть варені яйця. Перемішайте.
  2. Огірок очистіть від шкірки, поріжте кубиками, присоліть та залиште на 5 хв. Відіжміть рідину та додайте до картоплі разом з яйцями, білим меленим перцем, цукром, сметаною та гірчицею. Перемішайте та дайте настоятися 10 хв.
  3. Підсушені у духовці тости натріть часником, присипте кропом, зверху викладіть лист салату та намастіть його картопляною масою.
  4. Накрийте ще одним тостом та розріжте сандвічі по діагоналі.

Video: Сендвіч по-корейськи: рецепт

Сендвіч по-корейськи - це простий, смачний і дієтичний бутерброд. Читайте рецепт сендвіча по-корейськи в нашому матеріалі
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму