Сергій Калінін навчить Бориса Барського готувати чебуреки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Завтра у програмі «Все буде смачно» – казкова східна кухня! Досі мрієте вдома приготувати справжні, хрусткі з соковитим м’ясом чебуреки, як на березі моря? Однак у вас замість золотих і рум’яних чебуреків виходить гірка підгорілого тіста? Воно занадто товсте і ледве ліпиться? Сік з фаршу витікіє на сковорідку, а начинка залишається сирою або сухою? Не хвилюйтеся! Сьогодні на допомогу Надія Матвєєва покликала майстра смачних чебуреків – Сергія Калініна! Саме його секрети допоможуть приготувати чебуреки, від яких неможливо відірватися!
Разом з вами правильно готувати цю страву навчиться народний артист України, поет, актор і режисер, який вже більше 25 років виступає в комік-трупі «Маски» – Борис Барський. Вдома його завжди чекають дивовижні вечері! Адже дружина щоразу пестить його стравами з африканської кухні. Проте Борис вже давно мріє навчитися готувати сам. Щоправда, не африканську їжу, а… чебуреки. Вже майже 20 років Борис намагається посмажити ідеальні чебуреки. Справа в тому, що одного разу, святкуючи в Криму день народження його колеги Георгія Делієва, з нього взяли слово, що він навчиться їх готувати.
«Всі мої спроби були марними, – згадує Барський. – Я часто повертаюся до цього знову і знову, але нічого не виходить. Досі купую чебуреки замість того, щоб їх готувати».
Разом з вами Борис навчиться правильно готувати м’ясний фарш для начинки чебуреків, дізнається, що додати в м’ясо, щоб після смаження чебуреки залишалися соковитими, а також на ваших очах розкатаэ таке тісто, що чебуреки будуть хрусткими і рум’яними ззовні та тонкими і ніжними зсередини!
Не пропустіть вже завтра, 2 лютого, о 9:00 у програмі «Все буде смачно»!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити