Сергій Калінін навчить Оксану Байрак запікати качку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вмикайте свої духовки та діставайте деко! Адже саме сьогодні ми відкриємо вам найпотаємніші секрети приготування справжньої чоловічої страви – ароматної, ніжної і соковитої запеченої качки! Її м’ясо занадто сухе, прісне, жорстке, а начинка не тримається всередині? Вже через годину ви забудете про всі ці проблеми! Адже в гостях у Надії Матвєєвої – професіонал з приготування запеченої качки і будь-яких страв з неї – Сергій Калінін!
Тільки сьогодні він розкриє таємниці приготування відразу двох запечених качок! Традиційної – запеченої з яблуками і оригінальної – фаршированої гречаною крупою і чорносливом!
Гостею програми і ученицею Сергія Калініна в цей раз стане відома режисер Оксана Байрак.
«У мене в сім’ї склалася така незвичайна традиція: на будь-які збори родичів – дні народження, Новий рік,  Великдень і будь-які інші свята – моя мама пече качку, – розповідає Оксана. – Коли моя мама була дитиною, це робила моя прабабуся – вона і почала цю традицію, адже качечок, гусей, курочок вона сама вирощувала і відгодовувала. І запечена качка завжди вважалася коронною стравою на сімейному столі. Потім цю традицію прийняла моя бабуся, а незабаром і моя мама перейняла естафету. Я ж відтягувала цей момент до останнього, все не наважувалася приготувати першу свою качку і вразити сім’ю своїм умінням. Дуже не хотілося впасти обличчям в бруд… Але, оскільки я готую рідко, довелося щось вигадувати. І я… замовила її в ресторанчику. На жаль, мій обман був розкритий за сімейним столом. Тоді я вирішила все ж навчитися її готувати, і тут все пішло не так… Те, що вийшло, їсти було неможливо».
Разом з вами відома режисер Оксана Байрак дізнається унікальні секрети:
Що зробити, щоб качка була жирною і залишалася соковитою?
Як уникнути неприємного запаху і специфічного присмаку качиного м’яса, щоб не зіпсувати його структуру?
Як підготувати м’ясо , щоб воно не вийшло сухим?
І завдяки чому при запіканні начинка утримується всередині?
Дивіться вже завтра, 16 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком