Сергій Калінін навчить Оксану Байрак запікати качку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вмикайте свої духовки та діставайте деко! Адже саме сьогодні ми відкриємо вам найпотаємніші секрети приготування справжньої чоловічої страви – ароматної, ніжної і соковитої запеченої качки! Її м’ясо занадто сухе, прісне, жорстке, а начинка не тримається всередині? Вже через годину ви забудете про всі ці проблеми! Адже в гостях у Надії Матвєєвої – професіонал з приготування запеченої качки і будь-яких страв з неї – Сергій Калінін!
Тільки сьогодні він розкриє таємниці приготування відразу двох запечених качок! Традиційної – запеченої з яблуками і оригінальної – фаршированої гречаною крупою і чорносливом!
Гостею програми і ученицею Сергія Калініна в цей раз стане відома режисер Оксана Байрак.
«У мене в сім’ї склалася така незвичайна традиція: на будь-які збори родичів – дні народження, Новий рік,  Великдень і будь-які інші свята – моя мама пече качку, – розповідає Оксана. – Коли моя мама була дитиною, це робила моя прабабуся – вона і почала цю традицію, адже качечок, гусей, курочок вона сама вирощувала і відгодовувала. І запечена качка завжди вважалася коронною стравою на сімейному столі. Потім цю традицію прийняла моя бабуся, а незабаром і моя мама перейняла естафету. Я ж відтягувала цей момент до останнього, все не наважувалася приготувати першу свою качку і вразити сім’ю своїм умінням. Дуже не хотілося впасти обличчям в бруд… Але, оскільки я готую рідко, довелося щось вигадувати. І я… замовила її в ресторанчику. На жаль, мій обман був розкритий за сімейним столом. Тоді я вирішила все ж навчитися її готувати, і тут все пішло не так… Те, що вийшло, їсти було неможливо».
Разом з вами відома режисер Оксана Байрак дізнається унікальні секрети:
Що зробити, щоб качка була жирною і залишалася соковитою?
Як уникнути неприємного запаху і специфічного присмаку качиного м’яса, щоб не зіпсувати його структуру?
Як підготувати м’ясо , щоб воно не вийшло сухим?
І завдяки чому при запіканні начинка утримується всередині?
Дивіться вже завтра, 16 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині