Сергій Калінін навчить Оксану Байрак запікати качку


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Вмикайте свої духовки та діставайте деко! Адже саме сьогодні ми відкриємо вам найпотаємніші секрети приготування справжньої чоловічої страви – ароматної, ніжної і соковитої запеченої качки! Її м’ясо занадто сухе, прісне, жорстке, а начинка не тримається всередині? Вже через годину ви забудете про всі ці проблеми! Адже в гостях у Надії Матвєєвої – професіонал з приготування запеченої качки і будь-яких страв з неї – Сергій Калінін!
Тільки сьогодні він розкриє таємниці приготування відразу двох запечених качок! Традиційної – запеченої з яблуками і оригінальної – фаршированої гречаною крупою і чорносливом!
Гостею програми і ученицею Сергія Калініна в цей раз стане відома режисер Оксана Байрак.
«У мене в сім’ї склалася така незвичайна традиція: на будь-які збори родичів – дні народження, Новий рік,  Великдень і будь-які інші свята – моя мама пече качку, – розповідає Оксана. – Коли моя мама була дитиною, це робила моя прабабуся – вона і почала цю традицію, адже качечок, гусей, курочок вона сама вирощувала і відгодовувала. І запечена качка завжди вважалася коронною стравою на сімейному столі. Потім цю традицію прийняла моя бабуся, а незабаром і моя мама перейняла естафету. Я ж відтягувала цей момент до останнього, все не наважувалася приготувати першу свою качку і вразити сім’ю своїм умінням. Дуже не хотілося впасти обличчям в бруд… Але, оскільки я готую рідко, довелося щось вигадувати. І я… замовила її в ресторанчику. На жаль, мій обман був розкритий за сімейним столом. Тоді я вирішила все ж навчитися її готувати, і тут все пішло не так… Те, що вийшло, їсти було неможливо».
Разом з вами відома режисер Оксана Байрак дізнається унікальні секрети:
Що зробити, щоб качка була жирною і залишалася соковитою?
Як уникнути неприємного запаху і специфічного присмаку качиного м’яса, щоб не зіпсувати його структуру?
Як підготувати м’ясо , щоб воно не вийшло сухим?
І завдяки чому при запіканні начинка утримується всередині?
Дивіться вже завтра, 16 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити