Сергій Калінін навчить Олега Кензова готувати курку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Апетитна рум’яна скориночка, під нею – ніжне, ароматне, соковите м’ясо… така зваблива, така дивовижна – курка! Однак ваша запечена птиця розвалюється на очах, зверху підгорає, а зсередини виходить сухою, але не пропеченою? Забудьте про всі попередні невдачі! Неперевершена Надія Матвєєва і знавець кулінарних секретів Сергій Калінін навчать вас готувати ідеальну курочку в духовці! І навіть не одну!

Разом з вами співак, учасник 2 сезону шоу «Х-фактор» Олег Кензов дізнається, як класти курку на деко, щоб м’ясо після приготування було ніжним і соковитим, як випікати курочку, щоб вона не розвалилася, а також чим змастити її при випіканні, щоб отримати рівномірну рум’яну скориночку.

Що ж стосується досвіду самого Олега в приготуванні цієї страви, то він далеко не найвдаліший.

«Моя улюблена дружина досі не може без сміху згадати нашу першу романтичну вечерю, – розповів Надії Матвєєвій і Сергію Калініну співак. – Я вирішив приготувати курку в духовці. Придумав я все красиво – ефектним рухом руки відкрити духовку, витягнути деко з ароматною, золотистою курочкою і подати на стіл, прикрашений свічками. І ось цей момент! Ледве відкрив духовку – різкий запах гару, замість курки – щось обвуглене і безформне! Тепер готуванням займається тільки дружина! Нещодавно, до річниці нашого знайомства, я вирішив все-таки виправитися і приготувати курку, як слід. На згадку про наше перше побачення. Але й спробу номер два також провалив! Мені здалося, що курка вже пропеклась, оскільки виглядала вона підсмаженою. Але всередині м’ясо виявилася сируватим і при цьому чомусь сухим. Ми з дружиною, як і колись, посміялися, звичайно. І разом вирішили, що мені терміново потрібно звернутися у  «Все буде смачно!»

І вже завтра, 2 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ Олег Кензов разом з телеглядачами навчиться запікати в духовці неймовірно смачну курку! Не пропустіть !

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром