Сергій Калінін навчить співачку Ламу готувати смачне безе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Легкі, хрусткі і повітряні. Відкушуєш шматочок і насолоджуєшся насиченим смаком солодощів. Безе! Ці солодощі так обожнюють діти, та й не тільки! Але після випікання воно всередині виявляється сирим, а ззовні пригорає? Після того, як ви витягли його з духовки, кришиться і опадає? Не хвилюйтеся! Вже завтра в гостях у програми побуває справжній експерт з приготування солодощів – Сергій Калінін.

Саме він навчить вас всім секретам приготування повітряного, хрусткого, схожого на перлину безе! Вас чекає ідеальний рецепт цих ласощів у всіх деталях: від науки збивання білків і до технології випічки десерту, щоб безе не виділяло рідину, не спадало і не пригорало !

А разом з глядачами в цей раз вчитися готувати безе буде співачка Наталя Дзеньків.

«Вперше я спробувала безе під час своєї подорожі по Франції, –
згадує дівчина. – Я зайшла в одне дуже старовинне і затишне кафе. Замовила собі чашечку кави і вирішила спробувати щось з десертів, мені запропонували фірмові безе! Тільки спробувавши, я просто закохалася в ці маленькі тістечка – легкі і хрусткі, солодкі і такі ніжні! Запитала у офіціанта, як вони зроблені і попросила рецепт, яким користується шеф-кухар, оскільки хотіла їх приготувати вдома. Офіціант мені відмовив, так як цій майстерності потрібно довго вчитися. Все, що він відповів: для безе збиваються білки і цукор, потім випікаються. Я подумала, що це просто і вирішила приготувати такі ж хрусткі безе вдома! Дізналася рецепт: білки, цукор і випікай собі! Але нічого не вийшло і не виходить до цих пір! Мені дуже прикро, адже готую я дуже добре! А от з безе проблема – мені дуже подобається цей десерт, але приготувати ніяк не можу!»

Разом з вами зірка дізнається: яка з стадій збивання білків є ідеальною для смачних безе? Як за допомогою підручних засобів приготувати безе різної форми? А також як приготувати оригінальні кольорові і неймовірно красиві безе з шоколадним смаком?

Не пропустіть вже завтра, 26 січня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак