Сергій Калінін навчить Сергія Писаренка готувати ідеальний плов

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Розсипчастий і ароматний плов з м’ясом, яке буквально тане у роті – цю страва особливо люблять великі чоловіки. Наприклад, відомий гуморист Сергій Писаренко вважає плов ідеальним способом повернути собі сили після важкого робочого дня. Однак у нього, як і у більшості кулінарів-любителів, плов часто виходить не повноцінною стравою, а всього лише жалюгідною комбінацією рису та м’яса. Бажаючи освоїти рецепт ідеального плову, Сергій Писаренко прийде на кухню шоу «Все буде смачно!» і разом з ведучою Надією Матвєєвою випитає всі секрети одночасно простої і складної страви у експерта передачі Сергія Калініна – приєднатися до майстер-класу можна буде вже завтра (16 листопада) о 9 ранку в ефірі каналу СТБ!

Готування плову – це чоловіча справа. І Сергій Писаренко з тих, хто не веде себе на кухні білоручкою. Він може і рибу почистити, і картоплю посмажити, і приготувати ніжну телятину. Однак з пловом у гумориста, на жаль, нічого не виходить:

«Колись я служив в армії – у Казахстані, на кордоні, – згадує Сергій. – І у нас була інтернаціональна команда. У тому числі й узбек, який готував справжній плов! Це було щось феєричне! Я нічого смачнішого у своєму житті ніколи не їв! Рісинка до рісинки, м’ясо тане у роті, а спеції – це взагалі щось неймовірне! Я ще в армії дав собі обіцянку навчитися коли-небудь готувати такий плов, як у цього узбека. Але до цих пір всі мої старання не привели до успіху: то рис сліпнеться, то буде сирим і твердим, а м’ясо часто взагалі розпадається на волокна…»

Сергій Писаренко – не виняток. Ідеальний плов виходить далеко не у всіх. Хоча, насправді, це досить просте блюдо – досить знати декілька нюансів його приготування. Наприклад, яку частину яловичини краще брати для плову? У якій посуді його слід готувати? Яким має бути співвідношення м’яса і рису в плові? Якою водою потрібно заливати страву? На якому вогні слід доводити плов до ідеальної готовності?

Відповіді на всі ці питання чекають вас вже завтра (16 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить кальмары, рецепт приготовления кальмаров, рецепт салата с кальмарами, рецепт приготовления салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами, состав салата с кальмарами, как приготовить салат с кальмарами
Кальмари — як приготувати на Новий рік
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком