Сергій Калінін навчить Віктора Андрієнка готувати зрази

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пишне, м’яке картопляне тісто, соковита м’ясна начинка всередині! Зрази підкорюють своєю простотою і насиченим смаком! Смажені – із золотистою скоринкою, печені – тендітні та легкі, варені – ніжні і апетитні… Тільки сьогодні на популярній кухні країни «Все буде смачно» – корисні і прості поради, як зробити будь-який вид зраз швидко, легко і з задоволенням!

Ваші зрази розвалюються на сковороді, а начинка не тримається всередині? Зверху страва підгорає, а всередині залишається сирою? Тісто – комом і не тримає форму? Нема чого турбуватися! Неймовірна Надія Матвєєва і кулінарний експерт Сергій Калінін підкажуть, як підготувати картоплю, щоб зрази відразу не розвалювалися при смаженні і що додати в тісто, щоб воно не було рідким, а також відкриють ще багато кулінарних секретів!

Разом з вами навчиться готувати цю страву відомий комік, зірка «Довгоносиків» Віктор Андрієнко. З приготуванням зраз у Віктора пов’язані особливі спогади.

«Якось на гастролях ми з моїм колегою – артистом Василем Бендасом о 3 ночі в якійсь їдальні їли зрази, – згадує комік. – Справа була на гастролях, наше шоу тоді було дуже популярним і ми об’їздили всю Україну! І в одному з маленьких містечок, куди ми приїхали з виступом, нас чекав просто ряд невдач. Нас поселили в крихітний готель, де не було води (навіть холодної), світло під час виступу вимкнулося, загалом, викручувалися, як могли. І ось після цього концерту ми – голодні і дуже втомлені – вирішили перекусити. І в їдальні, крім зраз, нічого не було! Я їв з капустою, Вася – з м’ясом. Ці зрази були такі жахливі – просто слів немає! Напівсирі, картопля липка … Але навіть це тоді не зіпсувало нам настрою. І ось, на чергову нашу зустріч з Васею недавно я, в пам’ять про минулі часи, вирішив приготувати для нього зрази. Але не такі жахливі, як ми тоді їли, а хороші, смачні, приготовлені власноруч. Але, на жаль, вийшло щось схоже на розведений клей…».

Що ж, гуру кулінарії Сергій Калінін допоможе акторові виправити його помилки і навчить готувати смачні зрази, якими він з гордістю зможе пригостити свого друга Василя!

Не пропустіть вже завтра, 15 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею