Сергій Сапон порадував дружину хеком, якого навчився готувати на «Все буде смачно!»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Риба хек – д оступна за своєю вартістю та продається в кожному супермаркеті і на кожному ринку країни. Однак не кожному вдається її приготувати смачно. І в такому випадку на допомогу приходить програма «Все буде смачно!» з її неперевершеними, професійними та народними кулінарними експертами.

Минулого тижня професійний кухар зі стажем Сергій Калінін вчив готувати неймовірні страви з хека Сергія Сапон. Глядачі телеканалу СТБ напевно пам’ятають його з проектів «Хата на тата» та «Зважені та щасливі», де він брав участь.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій прийшов до Надії Матвєєвої на проект «Все буде смачно!» за допомогою: «Дружина сказала, що поки я не навчуся готувати її улюбленого хека, то можу забути про всякі вкусняшки, які вона мені готувала раніше», – зізнався під час зйомок програми Сапон.

Сергій Калінін запевнив, що проблем з приготуванням цієї риби у Сергія Сапон, як і у телеглядачів програми, ніколи більше не виникне: «Я збирав секрети приготування хека під час гастрономічних турів по Середземномор’ю. А там, повірте, знають в рибі толк!»

Сергій Сапон

Сергій Сапон

Так всього за годину гість програми і телеглядачі мали можливість навчитися готувати: хека, смаженого в клярі, хека, запеченого в пергаменті з ароматними травами і хека, тушкованого з овочами. А також – лимонну сіль і оливково-часниковий соус до риби.

Але, найголовніше – Сергій Сапон все ж зміг здивувати свою дружину власноруч приготовленим хеком.

Сергій Калінін

Сергій Калінін

«Мені дуже сподобалося брати участь у програмі «Все буде смачно!». Я дізнався для себе багато нового в приготуванні риби. – розповів сайту STB.UA Сергій – Після «Зважених та щасливих» мій раціон харчування суттєво змінився. Я тепер більше їм овочів та риби. А у моєї дружини риба хек взагалі – найулюбленіша страва, яку тепер я сам для неї готую (Посміхається)».

Відомий кулінарний експерти «Все буде смачно!» не тільки навчив готувати хека, а й розповів як легко з цілої тушки отримати ідеальне філе, а також – як нарізати і запанірувати рибу, щоб вона не розвалювалася на сковороді.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Подивитися, як Сергій Калінін вчить премудростям середземноморської кулінарії, а також – як приготувати неймовірно смачні, соковиті та апетитні страви з хека – ви можете подивитися ПРОСТО ЗАРАЗ на нашому сайті.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо