Як приготувати шашлик з курки і білих грибів? Рецепт приготування в нашому матеріалі. Смачний шашлик з куркою і білими грибами стане вашою коронною стравою. Почастуєте їм своїх рідних і близьких.
Читайте також: Шашлик з курячих шлуночків і сердечок: рецепт приготування
Інгредієнти:
- білі гриби (відварені) – 500 г
- куряче філе – 300 г
- олія – 80 мл
- сіль – 5 г
- вершкове масло – 25 г
- паприка – 2 г
- розмарин (свіжий) – 5 гілочок
- часник – 2 зубчики
- перець чилі – 3 стручки
Читайте також: Маринад для шашлику з баранини: йогурт і м’ята
Спосіб приготування:
-
- Очистіть гілочки розмарину, лишаючи листя лише на верхівці. Дрібно порубане розмаринове листя змішайте з сіллю, паприкою, душеним часником, олією та нарізаним кільцями перцем чилі. Додайте нарізане куряче філе та відварені шляпки білих грибів. Маринуйте 5 хвилин.
- Нанизайте на гілочки розмарину курятину, гриби та перець. Смажте 10 хвилин на суміші соняшникової олії та вершкового масла, постійно перевертаючи.