Шашлик із шампіньйонів від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Gribu-s-surom-v-teste

Інгредієнти:

шампіньйони — 15 шт.

бринза — 100 г

болгарський перець — 1 шт.

борошно — 480 г

газована мінеральна вода — 100 мл

вершкове масло — 50 г

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 3 г

паприка — 2 г

сухий чебрець — 2 г

мелений мускатний горіх — 2 г

яйце — 1 шт.

кунжут — 12 г 

Приготування:

Підготуйте пряну суміш для грибів: змішайте сіль, чорний мелений перець, паприку, сухий чебрець та мелений мускатний горіх. Притрусять спеціями шампіньйони і перемішайте. Залишіть маринуватися на кілька хвилин.

Замочіть у воді дерев‘яні шпажки на 10 хвилин. Розтопіть вершкове масло.

Приготуйте листкове тісто: до борошна додайте сіль та влийте газовану мінеральну воду.  Місіть тісто, поки не перестане липнути до рук.

Потім розкачайте тісто у пласт завтовшки 3 мм. Змастіть його розтопленим вершковим маслом. Скатайте в рулет та притисніть долонею. Знову розкачайте тісто і повторюйте процедуру доти, поки тісто не стане еластичним.

Накрийте тісто плівкою і поставте у холодильник на 15 хвилин. Бринзу наріжте кубиком 2 на 2 см. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиком 3 на 3 см. Замариновані шампіньйони розріжте навпіл.

Сформуйте грибні шашлички. На кожну шпажку нанизуйте інгредієнти у такій послідовності: половинка гриба, шматочок бринзи, болгарський перець. Повторіть так ще двічі, усього має вийти 5 шашличків.

Охолоджене тісто розкачайте на прямокутник 20 на 15 см. Розріжте на 5 смужок завширшки 3 см. Огорніть тістом кожен шашличок, викладіть їх на деко з пергаментом та змастіть збитим яйцем. Зверху посипте насінням кунжуту. Випікайте за температури 180°C впродовж 30 хвилин.

Video: Шашлик із шампіньйонів

Рецепт шашлику із шампіньйонів. Як приготувати шашлик із шампіньйонів


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити