Шашлик із шампіньйонів від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Gribu-s-surom-v-teste

Інгредієнти:

шампіньйони — 15 шт.

бринза — 100 г

болгарський перець — 1 шт.

борошно — 480 г

газована мінеральна вода — 100 мл

вершкове масло — 50 г

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 3 г

паприка — 2 г

сухий чебрець — 2 г

мелений мускатний горіх — 2 г

яйце — 1 шт.

кунжут — 12 г 

Приготування:

Підготуйте пряну суміш для грибів: змішайте сіль, чорний мелений перець, паприку, сухий чебрець та мелений мускатний горіх. Притрусять спеціями шампіньйони і перемішайте. Залишіть маринуватися на кілька хвилин.

Замочіть у воді дерев‘яні шпажки на 10 хвилин. Розтопіть вершкове масло.

Приготуйте листкове тісто: до борошна додайте сіль та влийте газовану мінеральну воду.  Місіть тісто, поки не перестане липнути до рук.

Потім розкачайте тісто у пласт завтовшки 3 мм. Змастіть його розтопленим вершковим маслом. Скатайте в рулет та притисніть долонею. Знову розкачайте тісто і повторюйте процедуру доти, поки тісто не стане еластичним.

Накрийте тісто плівкою і поставте у холодильник на 15 хвилин. Бринзу наріжте кубиком 2 на 2 см. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиком 3 на 3 см. Замариновані шампіньйони розріжте навпіл.

Сформуйте грибні шашлички. На кожну шпажку нанизуйте інгредієнти у такій послідовності: половинка гриба, шматочок бринзи, болгарський перець. Повторіть так ще двічі, усього має вийти 5 шашличків.

Охолоджене тісто розкачайте на прямокутник 20 на 15 см. Розріжте на 5 смужок завширшки 3 см. Огорніть тістом кожен шашличок, викладіть їх на деко з пергаментом та змастіть збитим яйцем. Зверху посипте насінням кунжуту. Випікайте за температури 180°C впродовж 30 хвилин.

Video: Шашлик із шампіньйонів

Рецепт шашлику із шампіньйонів. Як приготувати шашлик із шампіньйонів
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)