Шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»? З макаронів можна приготувати відмінний смачний десерт. Заінтриговані і хочете дізнатися як? Читайте рецепт шоколадно-макаронного пирога з «бантиками» в нашому матеріалі.

Читайте також: Баклажаново-горіховий торт з франжіпані: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • макарони «бантики» — 250 г
  • молоко (2,5%) — 250 мл
  • яйця — 4 шт.
  • вершкове масло — 60  г
  • чорний шоколад (70%) — 90 г
  • цукор — 200  г
  • ванільний цукор  — 8 г
  • сіль – 5 г

Читайте також: Торт Грушева хмара: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Макарони відваріть 7 хв. у підсоленій воді. Відкиньте на друшляк, щоб стекла вода. Перекладіть у форму, додайте м‘яке вершкове масло, перемішайте. Для оздоблення пирога відкладіть 25 «бантиків», накрийте їх плівкою.
  2. Для заливки – збийте яйця, цукор та ванільний цукор. Додайте молоко, перемішайте. Вилийте яєчно-молочну суміш на макарони у формі. Запікайте 40 хв. за температури 170°С.
  3. Викладіть на пиріг подрібнений шоколад та «бантики», що залишилися. Запікайте ще 5 хв. за температури 170°С. Після остигання поставте пиріг на 1 год. у холодильник.

Video: Шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»: рецепт покроково

Як приготувати шоколадно-макаронний пиріг з «бантиками»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити