Шоколадне фондю від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Если вы уже научились готовить фондан и брауни, самое время освоить еще один десерт от Лизы Глинской – шоколадное фондю…

Ингредиенты

Натуральный черный шоколад  70% – 200 г

Апельсиновый сок – 2 ст.л.

Сливки 20%  – 200 мл

Белый ром -1 ст.л.

Банан – 2 шт.

Ананас – 1 шт.

Киви – 2 шт.

Приготовление:

Сливки доводим до кипения. Растворяем в сливках измельченный шоколад. Добавляем ром и апельсиновый сок, тщательно перемешиваем.

Полученную шоколадную массу, помешивая, переливаем в посуду для фондю.

Ананас, банан и киви нарезаем небольшими дольками. Банан, чтобы не потемнел, сбрызгиваем апельсиновым соком. Нанизывайте фрукты на шпажки, окунаем в теплый шоколадный крем.

Video: Как приготовить шоколадное фондю?

Смотрите рецепты шоколадных десертов от Лизы Глинской на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки