Шоу «Все буде смачно!» навчить готувати 10 кращих страв з рису


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Вважаєте, що рис – це зовсім несмачно? До того ж, з ним стільки клопотів – то пригорить, то замість розсипчастого рису вийде клейка каша, або навпаки – водяниста і зовсім не смачна… Погодьтеся, з цим стикався кожен, хто хоч раз готував рис. Та й перелік страв з рису у вашому арсеналі далеко не широкий.

allergiya-na-ris-2Плов та голубці вже сидять у печінці? Ваші близькі навіть чути про них не хочуть, не те що їсти? Коли діти бачать рисову кашу, на їхніх очах з’являються сльози? І головне питання, яке вас турбує – що смачного приготувати з рису, щоб догодити близьким? Завдяки шоу «Все буде смачно!» ви збудете про набридливу кашу, адже ніжні рисові пончики, ароматний та надзвичайно смачний рис за традиційним персидським рецептом, японські солодощі, вишукані пироги та безліч неймовірних рисових страв з різних куточків земної кулі щодня прикрашатимуть ваш стіл!

Дивіться шоу «Все буде смачно!» у суботу та неділю – 18 та 19 березня – о 9 ранку на СТБ!

Video: Шоу «Все буде смачно!» научит готовить 10 лучших блюд из риса

Смотрите рисовый выпуск шоу «Все буде смачно!» в субботу и воскресенье - 18 и 19 марта - в 9 утра на СТБ!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити