Шпинат у клярі з конфітюром: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пропонуємо вам рецепт незвичайної вегетаріанської закуски родом з Індії. Хрусткий шпинат в клярі з рисової муки і води пропонуємо доповнити оригінальним конфітюром з яблука і перцю чилі. Ця страва дуже пряна і викличе у вас цікаві смакові відчуття. Читайте докладніше в нашому матеріалі покроковий рецепт шпинату в клярі з конфітюром.

Інгредієнти:

  • шпинат — 300 г
  • кукурудзяне борошно — 180 г
  • пшеничне борошно — 50 г
  • рис — 50 г
  • олія — 100 мл
  • яблуко — 1 шт.
  • цибуля червона — 1 шт.
  • корінь імбиру — 3 см
  • перець чилі — 1 шт.
  • яблучний оцет (9%) — 20 мл
  • карі — 3 г
  • зіра — 6 г
  • цукор — 25 г
  • перець червоний мелений — 3 г
  • кмин — 2 г
  • сіль — 15 г
  • сода — 4 г
  • вода — 210 мл

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Рис змеліть у кавомолці на борошно, просійте через сито. Додайте кукурудзяне борошно, сіль, кмин, соду та червоний мелений перець. Влийте воду, перемішайте.
  2. Помийте шпинат, відріжте стебла, просушіть листя  і посипте його борошном. Потім умочіть шпинат у кляр та обсмажте до золотавого кольору. Перекладіть на паперовий рушник.
  3. Для конфітюру – обсмажте на олії кубики червоної цибулі, додайте очищений від насіння та порізаний соломкою перець чилі, а також натертий на дрібну тертку імбир та  нарізане кубиком яблуко без шкірки.
  4. Посипте карі, сіллю та зірою і тушкуйте до м’якості яблука. Додайте воду, яблучний оцет та цукор, варіть до загущення 10 хв. Перебийте у блендері. Подавайте до обсмаженого в клярі шпинату.

Читайте також: Баклажани з горіховою пастою в сирному клярі: рецепт приготування

Video: Шпинат в клярі з конфітюром: рецепт покроково

Як приготувати шпинат в клярі з конфітюром? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками