Шпинат у клярі з конфітюром: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Пропонуємо вам рецепт незвичайної вегетаріанської закуски родом з Індії. Хрусткий шпинат в клярі з рисової муки і води пропонуємо доповнити оригінальним конфітюром з яблука і перцю чилі. Ця страва дуже пряна і викличе у вас цікаві смакові відчуття. Читайте докладніше в нашому матеріалі покроковий рецепт шпинату в клярі з конфітюром.

Інгредієнти:

  • шпинат — 300 г
  • кукурудзяне борошно — 180 г
  • пшеничне борошно — 50 г
  • рис — 50 г
  • олія — 100 мл
  • яблуко — 1 шт.
  • цибуля червона — 1 шт.
  • корінь імбиру — 3 см
  • перець чилі — 1 шт.
  • яблучний оцет (9%) — 20 мл
  • карі — 3 г
  • зіра — 6 г
  • цукор — 25 г
  • перець червоний мелений — 3 г
  • кмин — 2 г
  • сіль — 15 г
  • сода — 4 г
  • вода — 210 мл

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Рис змеліть у кавомолці на борошно, просійте через сито. Додайте кукурудзяне борошно, сіль, кмин, соду та червоний мелений перець. Влийте воду, перемішайте.
  2. Помийте шпинат, відріжте стебла, просушіть листя  і посипте його борошном. Потім умочіть шпинат у кляр та обсмажте до золотавого кольору. Перекладіть на паперовий рушник.
  3. Для конфітюру – обсмажте на олії кубики червоної цибулі, додайте очищений від насіння та порізаний соломкою перець чилі, а також натертий на дрібну тертку імбир та  нарізане кубиком яблуко без шкірки.
  4. Посипте карі, сіллю та зірою і тушкуйте до м’якості яблука. Додайте воду, яблучний оцет та цукор, варіть до загущення 10 хв. Перебийте у блендері. Подавайте до обсмаженого в клярі шпинату.

Читайте також: Баклажани з горіховою пастою в сирному клярі: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити