Шпинат у клярі з конфітюром: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пропонуємо вам рецепт незвичайної вегетаріанської закуски родом з Індії. Хрусткий шпинат в клярі з рисової муки і води пропонуємо доповнити оригінальним конфітюром з яблука і перцю чилі. Ця страва дуже пряна і викличе у вас цікаві смакові відчуття. Читайте докладніше в нашому матеріалі покроковий рецепт шпинату в клярі з конфітюром.

Інгредієнти:

  • шпинат — 300 г
  • кукурудзяне борошно — 180 г
  • пшеничне борошно — 50 г
  • рис — 50 г
  • олія — 100 мл
  • яблуко — 1 шт.
  • цибуля червона — 1 шт.
  • корінь імбиру — 3 см
  • перець чилі — 1 шт.
  • яблучний оцет (9%) — 20 мл
  • карі — 3 г
  • зіра — 6 г
  • цукор — 25 г
  • перець червоний мелений — 3 г
  • кмин — 2 г
  • сіль — 15 г
  • сода — 4 г
  • вода — 210 мл

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Рис змеліть у кавомолці на борошно, просійте через сито. Додайте кукурудзяне борошно, сіль, кмин, соду та червоний мелений перець. Влийте воду, перемішайте.
  2. Помийте шпинат, відріжте стебла, просушіть листя  і посипте його борошном. Потім умочіть шпинат у кляр та обсмажте до золотавого кольору. Перекладіть на паперовий рушник.
  3. Для конфітюру – обсмажте на олії кубики червоної цибулі, додайте очищений від насіння та порізаний соломкою перець чилі, а також натертий на дрібну тертку імбир та  нарізане кубиком яблуко без шкірки.
  4. Посипте карі, сіллю та зірою і тушкуйте до м’якості яблука. Додайте воду, яблучний оцет та цукор, варіть до загущення 10 хв. Перебийте у блендері. Подавайте до обсмаженого в клярі шпинату.

Читайте також: Баклажани з горіховою пастою в сирному клярі: рецепт приготування

Video: Шпинат в клярі з конфітюром: рецепт покроково

Як приготувати шпинат в клярі з конфітюром? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині