Шукрут: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шукрут – це традиційна страва ельзасской кухні з квашеної капусти. Як правило, її готують разом з м’ясом або картоплею. Ми пропонуємо приготувати вам шукрут зі свинячими реберцями. Читайте як приготувати шукрут з свинячими реберцями в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 2 кг
  • бекон (смужки) – 350 г
  • квашена капуста – 2 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • чорнослив – 200 г
  • білі сушені гриби – 50 г
  • часник – 3 зубчики
  • журавлина сушена – 100 г
  • біле сухе вино – 250 мл
  • свіжий розмарин – 2 гілочки
  • сушений розмарин – 3 г
  • сушений майоран – 3 г
  • мелений коріандр – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • лавровий лист – 3 шт.
  • олія – 120 мл
  • сіль – 10 г

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Спосіб приготування:

    1. Розріжте реберця по 2 кісточки на порцію, обсмажте в олії зі свіжим розмарином 3 хв. до появи золотавої скоринки. Окремо обсмажте на олії впродовж 5 хв. півкільця цибулі та порізану соломкою  моркву. Вичавіть до овочів часник і прогрійте ще 1 хв.
    2. Розрізаний навпіл чорнослив залийте на 30 хв. окропом. Розігрійте в казані олію та обсмажте впродовж 2 хв. запарений чорнослив разом з квашеною капустою.
    3. Додайте порізані соломкою замочені в молоці (300 мл) білі гриби, а також покладіть в казан сушену журавлину, біле сухе вино, сушені розмарин, майоран та мелений коріандр, лавровий лист, сіль, чорний мелений перець і смажені овочі. Залиште тушкуватися на 20 хв.
    4. Викладіть тушковану капусту в керамічну форму та вставте у неї вертикально реберця, загорнуті у смужки бекону. Накрийте форму фольгою і запікайте 1 год. за температури 170°C.

Video: Шукрут: рецепт покроково

Як приготувати шукрут? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити