Шукрут: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Шукрут – це традиційна страва ельзасской кухні з квашеної капусти. Як правило, її готують разом з м’ясом або картоплею. Ми пропонуємо приготувати вам шукрут зі свинячими реберцями. Читайте як приготувати шукрут з свинячими реберцями в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 2 кг
  • бекон (смужки) – 350 г
  • квашена капуста – 2 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • чорнослив – 200 г
  • білі сушені гриби – 50 г
  • часник – 3 зубчики
  • журавлина сушена – 100 г
  • біле сухе вино – 250 мл
  • свіжий розмарин – 2 гілочки
  • сушений розмарин – 3 г
  • сушений майоран – 3 г
  • мелений коріандр – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • лавровий лист – 3 шт.
  • олія – 120 мл
  • сіль – 10 г

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Спосіб приготування:

    1. Розріжте реберця по 2 кісточки на порцію, обсмажте в олії зі свіжим розмарином 3 хв. до появи золотавої скоринки. Окремо обсмажте на олії впродовж 5 хв. півкільця цибулі та порізану соломкою  моркву. Вичавіть до овочів часник і прогрійте ще 1 хв.
    2. Розрізаний навпіл чорнослив залийте на 30 хв. окропом. Розігрійте в казані олію та обсмажте впродовж 2 хв. запарений чорнослив разом з квашеною капустою.
    3. Додайте порізані соломкою замочені в молоці (300 мл) білі гриби, а також покладіть в казан сушену журавлину, біле сухе вино, сушені розмарин, майоран та мелений коріандр, лавровий лист, сіль, чорний мелений перець і смажені овочі. Залиште тушкуватися на 20 хв.
    4. Викладіть тушковану капусту в керамічну форму та вставте у неї вертикально реберця, загорнуті у смужки бекону. Накрийте форму фольгою і запікайте 1 год. за температури 170°C.

Video: Шукрут: рецепт покроково

Як приготувати шукрут? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею