Солодощі «Мітарасі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Солодощі “Мітарасі” родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі “Мітарасі” в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

солодощі «мітарасі»

 

Читайте також: Іспанський десерт з хліба «Пан де Калатрава»

Інгредієнти:

  • рисове борошно – 100 г
  • соєвий соус – 40 мл
  • цукор – 50 г
  • крохмаль – 30 г
  • олія – 20 мл

Спосіб приготування:

  1. Рисове борошно з‘єднайте з водою у пропорції один до одного та замісіть м‘яке тісто. Сформуйте з нього невеличкі кульки та викладіть їх у киплячу воду.
  2. Після того, як кульки спливуть на поверхню, дістаньте їх шумівкою та перекладіть у холодну воду з льодом.
  3. Охолоджені кульки обсмажте у розжареній пательні до золотого кольору.
  4. Приготуйте соус. Для цього розчиніть у воді крохмаль, з‘єднайте його у сотейнику з соєвим соусом та цукром. Проваріть суміш на плиті, помішуючи її, доки не загусне.
  5. Підсмажені кульки викладіть на блюдо, встроміть у них шпажки. Полийте «мітарасі» карамельним  соусом.

Читайте також: Київський торт: рецепт покроковий

Video: Як приготувати десерт Мітарасі?

Солодощі "Мітарасі" родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі "Мітарасі" в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо