Солодощі «Мітарасі»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Солодощі “Мітарасі” родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі “Мітарасі” в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

солодощі «мітарасі»

 

Читайте також: Іспанський десерт з хліба «Пан де Калатрава»

Інгредієнти:

  • рисове борошно – 100 г
  • соєвий соус – 40 мл
  • цукор – 50 г
  • крохмаль – 30 г
  • олія – 20 мл

Спосіб приготування:

  1. Рисове борошно з‘єднайте з водою у пропорції один до одного та замісіть м‘яке тісто. Сформуйте з нього невеличкі кульки та викладіть їх у киплячу воду.
  2. Після того, як кульки спливуть на поверхню, дістаньте їх шумівкою та перекладіть у холодну воду з льодом.
  3. Охолоджені кульки обсмажте у розжареній пательні до золотого кольору.
  4. Приготуйте соус. Для цього розчиніть у воді крохмаль, з‘єднайте його у сотейнику з соєвим соусом та цукром. Проваріть суміш на плиті, помішуючи її, доки не загусне.
  5. Підсмажені кульки викладіть на блюдо, встроміть у них шпажки. Полийте «мітарасі» карамельним  соусом.

Читайте також: Київський торт: рецепт покроковий

Video: Як приготувати десерт Мітарасі?

Солодощі "Мітарасі" родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі "Мітарасі" в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною