Солодощі «Мітарасі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Солодощі “Мітарасі” родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі “Мітарасі” в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

солодощі «мітарасі»

 

Читайте також: Іспанський десерт з хліба «Пан де Калатрава»

Інгредієнти:

  • рисове борошно – 100 г
  • соєвий соус – 40 мл
  • цукор – 50 г
  • крохмаль – 30 г
  • олія – 20 мл

Спосіб приготування:

  1. Рисове борошно з‘єднайте з водою у пропорції один до одного та замісіть м‘яке тісто. Сформуйте з нього невеличкі кульки та викладіть їх у киплячу воду.
  2. Після того, як кульки спливуть на поверхню, дістаньте їх шумівкою та перекладіть у холодну воду з льодом.
  3. Охолоджені кульки обсмажте у розжареній пательні до золотого кольору.
  4. Приготуйте соус. Для цього розчиніть у воді крохмаль, з‘єднайте його у сотейнику з соєвим соусом та цукром. Проваріть суміш на плиті, помішуючи її, доки не загусне.
  5. Підсмажені кульки викладіть на блюдо, встроміть у них шпажки. Полийте «мітарасі» карамельним  соусом.

Читайте також: Київський торт: рецепт покроковий

Video: Як приготувати десерт Мітарасі?

Солодощі "Мітарасі" родом з Японії. Це один з найдавніших рецептів солодощів, готували їх ще за кілька тисячоліть до нашої ери. Рисові кульки на шпажках навіть підносили богам в японських храмах. Як приготувати солодощі "Мітарасі" в домашніх умовах читайте в нашому покроковому рецепті.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму