Вершковий соус від Вінченцо Барба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Лосось, приготований на грилі, буде ще смачнішим, якщо полити його вершковим соусом.

Інгредієнти:
вершкове масло120 г
лимонний сік1 ст. л.
сухий кріп – 1 ч. л.
часник1 зубчик
вершки (33%) – 225 мл
куркума1 ч. л.

cookingtime-9402Приготування:
Вершкове масло, лимонний сік, кріп і часник грійте на вогні, поки масло не розтане.
Додайте вершки і куркуму. Через кілька хвилин, коли вершки загуснуть, зніміть соус з вогню. Полийте соусом рибний стейк.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)