Соте з кабачків від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ми вже розповідали, як приготувати кабачкову ікру за рецептом Ігоря Місевича. А тепер своїми кулінарними секретами поділився Сергій Калінін.

kalinin-1024x1024 (1)Ріжемо кубиками кабачки, потім нарізаємо моркву і цибулю. Помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці. Ріжемо дрібно часник.

Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися 10-15 хвилин.

Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилиндо повної готовності кабачків.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці