Ми вже розповідали, як приготувати кабачкову ікру за рецептом Ігоря Місевича. А тепер своїми кулінарними секретами поділився Сергій Калінін.
Ріжемо кубиками кабачки, потім нарізаємо моркву і цибулю. Помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці. Ріжемо дрібно часник.
Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися 10-15 хвилин.
Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин – до повної готовності кабачків.