Суп палак панір: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

“Палак” і “панір” в перекладі з хінді означає “шпинат” і “сир” відповідно. Отже, цей індійський суп представляє собою шпинатний соус з прянощами і обсмажений сир. До речі, ця страва відмінно підійде для пісного меню, і її зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах – читайте наш покроковий рецепт супу палак панір.

Інгредієнти:

  • шпинат — 400 г
  • сир адигейський — 100 г
  • цибуля — 1 шт.
  • часник — 1 зубчик
  • корінь імбиру — 3 см
  • перець чилі — 2 шт.
  • помідори — 4 шт.
  • вершки (20%) — 170 мл
  • вершкове масло (82,5%)— 200 г
  • сіль — 10 г
  • карі — 3 г
  • зіра — 6 г
  • коріандр (мелений) — 5 г
  • рис — 240 г
  • вода — 170 мл

Читайте також: Турецький суп з кус-кусом: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промитий шпинат вкиньте в окріп, проваріть 3 хв. Потім відкиньте на сито та поставте остигати на крижану баню.
  2. В каструлю з топленим маслом покладіть натертий на дрібній тертці імбир, часник, подрібнений перець чилі без насіння, кубики цибулі та натерті помідори. Посипте карі, коріандром та зірою. Протушкуйте кілька хвилин, додайте шпинат.
  3. Перебийте суміш блендером. Додайте окріп та вершки. Посоліть і дайте закипіти.
  4. Промийте рис, залийте водою та відваріть до готовності. Обсмажте на топленому маслі до золотавої скоринки нарізаний на шматочки адигейський сир.
  5. В піалу покладіть зварений рис, утрамбуйте. Переверніть піалу на блюдо, зніміть піалу. Довкола гірки рису налийте шпинатний суп. Зверху на рис викладіть сир, посипте страву пелюстками паприки та прикрасьте кайєнським перцем.

Читайте також: Гарбузовий суп: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити