Суп рамен: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рамен - популярний японський суп. У багатьох країнах Азії його готують майже на кожному кроці. Страву готують з локшини, м'яса та овочів і виходить воно дуже ситним та смачним. Дізнайтеся, як приготувати суп рамен в нашому покроковому рецепті

Рецепт приготування супу рамен

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • локшина – 150 г
  • курячі ніжки – 1 шт.
  • курячий каркас – 1 шт.
  • свиняча пашина – 300 г
  • морква — 1 шт.
  • соняшникова олія— 40 мл
  • яйця – 3 шт.
  • соєвий соус – 60 мл
  • біле сухе вино – 100 мл
  • зелена цибуля – 11 стебел
  • часник – 6 зубчиків
  • імбир— 2,5 см
  • вода — 2,5 л
  • сіль – 10 г
  • лист норі – 1 шт.

Читайте також: Чеський суп Кулайда: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У казан налийте олію, покладіть курячу гомілку та стегно, розрублений навпіл курячий окіст, порізану зелену цибулю, кільця імбиру, моркви та сіль. Перемішайте. Запікайте у закритому казані при 230°С півгодини.
  2. Для свинини часю наріжте пашину, покладіть на холодну пательню та витоплюйте жир на маленькому вогні по 20 хвилин з кожної сторони.
  3. Запечену курку залийте холодною водою, доведіть до кипіння на сильному вогні, потім варіть 1 год. на малому вогні. Готовий бульон процідіть. Куряче м’ясо розділіть на волокна.
  4. Витоплену свинину перекладіть в казан, залийте частиною бульйону, додайте біле вино, часник та зелену цибулю. Поставте на 1 год. у розігріту до 180°С духовку. Потім процідіть бульйон у окрему каструлю, зваріть у ньому локшину. Тушковану свинину – поріжте на дрібні шматки.
  5. У піали налийте соєвий соус, біле сухе вино, покладіть курятину, свинину та готову локшину. Залийте бульйоном, прикрасьте зеленою цибулею та шматочками листа норі. Викладіть відварені напівкруто та розрізані навпіл яйця.

Video: Суп рамен: рецепт покроково

Як приготувати суп рамен? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити