Суп рамен: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рамен – популярний японський суп. У багатьох країнах Азії його готують майже на кожному кроці. Страву готують з локшини, м’яса та овочів і виходить воно дуже ситним та смачним. Дізнайтеся, як приготувати суп рамен в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • локшина – 150 г
  • курячі ніжки – 1 шт.
  • курячий каркас – 1 шт.
  • свиняча пашина – 300 г
  • морква — 1 шт.
  • соняшникова олія— 40 мл
  • яйця – 3 шт.
  • соєвий соус – 60 мл
  • біле сухе вино – 100 мл
  • зелена цибуля – 11 стебел
  • часник – 6 зубчиків
  • імбир— 2,5 см
  • вода — 2,5 л
  • сіль – 10 г
  • лист норі – 1 шт.

Читайте також: Чеський суп Кулайда: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. У казан налийте олію, покладіть курячу гомілку та стегно, розрублений навпіл курячий окіст, порізану зелену цибулю, кільця імбиру, моркви та сіль. Перемішайте. Запікайте у закритому казані при 230°С півгодини.
  2. Для свинини часю наріжте пашину, покладіть на холодну пательню та витоплюйте жир на маленькому вогні по 20 хвилин з кожної сторони.
  3. Запечену курку залийте холодною водою, доведіть до кипіння на сильному вогні, потім варіть 1 год. на малому вогні. Готовий бульон процідіть. Куряче м’ясо розділіть на волокна.
  4. Витоплену свинину перекладіть в казан, залийте частиною бульйону, додайте біле вино, часник та зелену цибулю. Поставте на 1 год. у розігріту до 180°С духовку. Потім процідіть бульйон у окрему каструлю, зваріть у ньому локшину. Тушковану свинину – поріжте на дрібні шматки.
  5. У піали налийте соєвий соус, біле сухе вино, покладіть курятину, свинину та готову локшину. Залийте бульйоном, прикрасьте зеленою цибулею та шматочками листа норі. Викладіть відварені напівкруто та розрізані навпіл яйця.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити