Суп з галушками від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Алла Ковальчук розповіла, як приготувати справжній хіт української кухні: золотистий, з насиченим ароматом м'яса і невагомими шматочками м'якого тесту, рідний і домашній - суп з галушками.

Інгредієнти для галушок

Яйця – 1 шт.

Борошно – 2-3 ст.л.

Сода – 0,5 ч. л.

Сіль – 0,5 ч. л.

Молоко – 2-3 ст.л.

Як приготувати галушки в суп

Для приготування українських галушок беремо 1 сире яйце, вибиваємо його в пару ложок борошна, додаємо дрібку солі і вливаємо трохи води або молока і замішуємо густе тісто. Потім скочуємо його в кулю, від якого відщипуємо шматочки тіста і опускаємо в суп. Робити це треба хвилин за 5-10 до закінчення варіння супу з галушками.

1390507252_2014

Інгредієнти для супу з галушками

Курячі стегенця – 300 г

Картопля – 3-4 шт.

Ріпчаста цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Сіль – 1 ч. л.

Чорний мелений перець – 1/3 ч. л.

Лаврове листя – 1 шт.

Кріп – 10 гілочок

Зелена цибуля – 3 пера

Вершкове масло – 20 г

Рафінована соняшникова олія – ​​40 мл

Як приготувати суп з галушками

Знімаємо з стегенця шкірку і жир. Ділимо навпіл. Відокремлюємо м’ясо від кісток, залишивши трохи м’якоті для навару.

Кладемо кістки в каструлю з холодною водою і солимо. Доводимо до кипіння на сильному вогні, знімаємо піну і варимо на середньому вогні під кришкою 30 хвилин.

Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками зі стороною 2 см і відстоюємо в воді 10-15 хв. Потім додаємо її до бульйону. Цибулю нарізаємо на дрібні кубики і підсмажуємо до золотистого кольору на суміші вершкового і соняшникової олії.

Моркву натираємо на дрібній тертці і додаємо до цибулі. Смажимо все разом ще 2-3 хвилини. Потім додаємо півчерпака бульйону, солимо, поперчіть і тушкуємо під кришкою 5 хвилин. Додаємо засмажку в суп за 5 хвилин до його готовності.

Читайте також: Суп з фрикадельками – покроковий рецепт приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак