Сушене яловиче серце: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Читайте, як його приготувати сушене яловиче серце. Ця страва – ідеальна закуска під пиво або квас. У той же час сушене м’ясо можна їсти і самостійно. Покроковий рецепт приготування сушеного яловичого серця ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Шашлик з курячих шлуночків і сердечок: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • сіль – 60 г
  • часник – 2 зубчики
  • червоний мелений перець – 5 г
  • паприка – 4 г

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Половину очищеного та промитого серця викладіть на марлю, складену у 4 шари, натріть сіллю. Загорніть серце у марлю, перекладіть у зіп-пакет, витисніть повітря та залиште на 1 добу в холодильнику.
  2. Потім промийте та залийте на 3 год. чистою водою. Після цього просушіть та  наріжте серце тонкими смужками. Перекладіть у миску, додайте червоний мелений перець, паприку та подрібнений часник, перемішайте.
  3. Викладіть шматочки серця на деко з пергаментом. Поставте у розігріту до 100°С духовку на 3 год., залишивши у дверцятах щіліну. Потім вимкніть духовку і залишіть у ній серце на 1 добу.

Video: Сушене яловиче серце: рецепт покроковий

Читайте, чому варто приготувати сушене яловиче серце, звідки взявся цей рецепт і головне - як його приготувати. Покроковий рецепт приготування сушеного яловичого серця

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів