Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свиняча щока, тушкована у цибулинні, виходить дуже ніжною, соковитою та ситною. Цю ароматну закуску можна сміливо ставити на святковий стіл та отримувати компліменти від гостей. Свиняча щока тушкується у відварі цибулиння з додаванням пряних спецій, а після ще й натирається приправами. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячої щоки, тушкованої у цибулинні.

Інгредієнти:

  • свиняча щока – 1,6 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • морква – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • паприка – 4 г
  • сіль – 40 г
  • свіжий чебрець – 5 гілочок
  • олія – 20 мл
  • цибулиння – 100 г

Читайте також: Рулет ротоло: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промийте цибулиння під проточною водою, перекладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
  2. Щоку покладіть шкіркою донизу, розріжте навпіл, не дорізаючи вглиб 1 см, та розкрийте книжкою. Покладіть в середину щоки морквину, розрізану вздовж на дві частини. Загорніть щоку у рулет, щільно обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Покладіть рулет до киплячого цибулиння, додайте сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком. Готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Залиште рулет у відварі мінімум на 12 год. Потім дістаньте з бульйону, промийте, розгорніть щоку, приберіть моркву. Натріть щоку перетертою сумішшю солі, перцю, паприки, олії та свіжого чебрецю.
  5. По периметру щоки зробіть 10 проколів ножем та нашпигуйте її шматочками часнику. На середину щоки викладіть слайси перцю чилі. Знову згорніть щоку рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою. Запікайте при температурі 200°С впродовж 20 хв.

Video: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт покроково

Як приготувати свинячу щоку, тушковану у цибулинні? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму