Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свиняча щока, тушкована у цибулинні, виходить дуже ніжною, соковитою та ситною. Цю ароматну закуску можна сміливо ставити на святковий стіл та отримувати компліменти від гостей. Свиняча щока тушкується у відварі цибулиння з додаванням пряних спецій, а після ще й натирається приправами. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячої щоки, тушкованої у цибулинні.

Інгредієнти:

  • свиняча щока – 1,6 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • морква – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • паприка – 4 г
  • сіль – 40 г
  • свіжий чебрець – 5 гілочок
  • олія – 20 мл
  • цибулиння – 100 г

Читайте також: Рулет ротоло: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промийте цибулиння під проточною водою, перекладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
  2. Щоку покладіть шкіркою донизу, розріжте навпіл, не дорізаючи вглиб 1 см, та розкрийте книжкою. Покладіть в середину щоки морквину, розрізану вздовж на дві частини. Загорніть щоку у рулет, щільно обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Покладіть рулет до киплячого цибулиння, додайте сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком. Готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Залиште рулет у відварі мінімум на 12 год. Потім дістаньте з бульйону, промийте, розгорніть щоку, приберіть моркву. Натріть щоку перетертою сумішшю солі, перцю, паприки, олії та свіжого чебрецю.
  5. По периметру щоки зробіть 10 проколів ножем та нашпигуйте її шматочками часнику. На середину щоки викладіть слайси перцю чилі. Знову згорніть щоку рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою. Запікайте при температурі 200°С впродовж 20 хв.

Video: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт покроково

Як приготувати свинячу щоку, тушковану у цибулинні? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата гранатовый браслет с яблоком, рецепт приготовления салата гранатовый браслет с яблоком, как приготовить салат гранатовый браслет с яблоком, состав салата гранатовый браслет с яблоком, как приготовить салат гранатовый браслет с яблоком
Салат Гранатовий браслет з яблуком
рецепт салата оливье, рецепт приготовления салата оливье, как приготовить салат оливье, состав салата оливье, как приготовить салат оливье
Класичний олів’є