Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свиняча щока, тушкована у цибулинні, виходить дуже ніжною, соковитою та ситною. Цю ароматну закуску можна сміливо ставити на святковий стіл та отримувати компліменти від гостей. Свиняча щока тушкується у відварі цибулиння з додаванням пряних спецій, а після ще й натирається приправами. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячої щоки, тушкованої у цибулинні.

Інгредієнти:

  • свиняча щока – 1,6 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • морква – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • паприка – 4 г
  • сіль – 40 г
  • свіжий чебрець – 5 гілочок
  • олія – 20 мл
  • цибулиння – 100 г

Читайте також: Рулет ротоло: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промийте цибулиння під проточною водою, перекладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
  2. Щоку покладіть шкіркою донизу, розріжте навпіл, не дорізаючи вглиб 1 см, та розкрийте книжкою. Покладіть в середину щоки морквину, розрізану вздовж на дві частини. Загорніть щоку у рулет, щільно обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Покладіть рулет до киплячого цибулиння, додайте сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком. Готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Залиште рулет у відварі мінімум на 12 год. Потім дістаньте з бульйону, промийте, розгорніть щоку, приберіть моркву. Натріть щоку перетертою сумішшю солі, перцю, паприки, олії та свіжого чебрецю.
  5. По периметру щоки зробіть 10 проколів ножем та нашпигуйте її шматочками часнику. На середину щоки викладіть слайси перцю чилі. Знову згорніть щоку рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою. Запікайте при температурі 200°С впродовж 20 хв.

Video: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт покроково

Як приготувати свинячу щоку, тушковану у цибулинні? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-македонски
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт выпечки с яблоками и корицей, рецепт приготовления выпечки с яблоками и корицей, как приготовить выпечку с яблоками и корицей, состав выпечки с яблоками и корицей, как приготовить выпечку с яблоками и корицей, яблочный пирог с корицей и орехами, яблочный штрудель с корицей, шарлотка с яблоками и корицей, яблочные пончики с корицей и карамельным соусом, яблочное печенье с корицей
5 кращих рецептів випічки з яблуками та корицею
рецепт солянки грибной, рецепт приготовления солянки грибной, как приготовить солянку грибную, состав солянки грибной, как приготовить солянку грибную
Солянка грибна