Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свиняча щока, тушкована у цибулинні, виходить дуже ніжною, соковитою та ситною. Цю ароматну закуску можна сміливо ставити на святковий стіл та отримувати компліменти від гостей. Свиняча щока тушкується у відварі цибулиння з додаванням пряних спецій, а після ще й натирається приправами. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячої щоки, тушкованої у цибулинні.

Інгредієнти:

  • свиняча щока – 1,6 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • морква – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • паприка – 4 г
  • сіль – 40 г
  • свіжий чебрець – 5 гілочок
  • олія – 20 мл
  • цибулиння – 100 г

Читайте також: Рулет ротоло: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промийте цибулиння під проточною водою, перекладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
  2. Щоку покладіть шкіркою донизу, розріжте навпіл, не дорізаючи вглиб 1 см, та розкрийте книжкою. Покладіть в середину щоки морквину, розрізану вздовж на дві частини. Загорніть щоку у рулет, щільно обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Покладіть рулет до киплячого цибулиння, додайте сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком. Готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Залиште рулет у відварі мінімум на 12 год. Потім дістаньте з бульйону, промийте, розгорніть щоку, приберіть моркву. Натріть щоку перетертою сумішшю солі, перцю, паприки, олії та свіжого чебрецю.
  5. По периметру щоки зробіть 10 проколів ножем та нашпигуйте її шматочками часнику. На середину щоки викладіть слайси перцю чилі. Знову згорніть щоку рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою. Запікайте при температурі 200°С впродовж 20 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити