Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свиняча щока, тушкована у цибулинні, виходить дуже ніжною, соковитою та ситною. Цю ароматну закуску можна сміливо ставити на святковий стіл та отримувати компліменти від гостей. Свиняча щока тушкується у відварі цибулиння з додаванням пряних спецій, а після ще й натирається приправами. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячої щоки, тушкованої у цибулинні.

Інгредієнти:

  • свиняча щока – 1,6 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • морква – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • паприка – 4 г
  • сіль – 40 г
  • свіжий чебрець – 5 гілочок
  • олія – 20 мл
  • цибулиння – 100 г

Читайте також: Рулет ротоло: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промийте цибулиння під проточною водою, перекладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
  2. Щоку покладіть шкіркою донизу, розріжте навпіл, не дорізаючи вглиб 1 см, та розкрийте книжкою. Покладіть в середину щоки морквину, розрізану вздовж на дві частини. Загорніть щоку у рулет, щільно обмотайте кулінарною ниткою.
  3. Покладіть рулет до киплячого цибулиння, додайте сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком. Готуйте 1,5 год. на повільному вогні.
  4. Залиште рулет у відварі мінімум на 12 год. Потім дістаньте з бульйону, промийте, розгорніть щоку, приберіть моркву. Натріть щоку перетертою сумішшю солі, перцю, паприки, олії та свіжого чебрецю.
  5. По периметру щоки зробіть 10 проколів ножем та нашпигуйте її шматочками часнику. На середину щоки викладіть слайси перцю чилі. Знову згорніть щоку рулетом, зафіксуйте кулінарною ниткою. Запікайте при температурі 200°С впродовж 20 хв.

Video: Свиняча щока, тушкована у цибулинні: рецепт покроково

Як приготувати свинячу щоку, тушковану у цибулинні? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити