Свинячі хвостики в азіатському стилі: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Мало хто знає, які смачні страви можуть вийти зі свинячих хвостиків, адже часто такий продукт люди обходять стороною! Пропонуємо вам приготувати ці свинячі дрібнички в оригінальному маринаді з традиційними азіатськими спеціями. Свинячі хвостики можна подавати до столу в якості ситної і ароматної закуски. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих хвостиків в азіатському стилі.

Інгредієнти:

  • свинячі хвостики – 2,25 кг
  • соєвий соус – 150 мл
  • томатна паста – 40 г
  • цукор – 25 г
  • кунжут білий – 5 г
  • кунжут чорний – 5 г
  • часник – 3 зубчики
  • перець чилі – 1 шт.
  • корінь імбиру – 5 см
  • сіль – 5 г
  • олія – 125 мл

Читайте також: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте перцевий маринад: перебийте у блендері почищені зубчики часнику, корінь імбиру, почищений та подрібнений перець чилі, сіль та олію. Накрийте плівкою, дайте настоятися 1 год. Потім додайте соєвий соус і перемішайте.
  2. Вимочені та почищені свинячі хвостики залийте через сито перцевим маринадом. Перемішайте, накрийте плівкою та поставте у холодильник мінімум на 12 год.
  3. Приготуйте соус: маринад, що залишився, процідіть через сито, додайте томатну пасту та цукор. Перемішайте, доведіть до кипіння та, помішуючи, уварюйте соус на повільному вогні 5 хв.
  4. Замариновані хвостики викладіть на деко з пергаментом, накрийте фольгою та поставте запікатися на 1 год. за температури 180˚С.
  5. Через 10 хв. від початку запікання зніміть фольгу та змастіть хвостики соусом. Знову накрийте фольгою та поверніть у духовку, а через 25 хв. ще раз змастіть соусом.
  6. Востаннє змастіть хвостики соусом за 10 хв. до готовності та запечіть до рум’яності без фольги. Готові хвостики присипте білим та чорним кунжутом.

Video: Свинячі хвостики в азіатському стилі: рецепт покроково

Як приготувати свинячі хвостики в азіатському стилі? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити