Свинячі хвостики в азіатському стилі: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Мало хто знає, які смачні страви можуть вийти зі свинячих хвостиків, адже часто такий продукт люди обходять стороною! Пропонуємо вам приготувати ці свинячі дрібнички в оригінальному маринаді з традиційними азіатськими спеціями. Свинячі хвостики можна подавати до столу в якості ситної і ароматної закуски. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих хвостиків в азіатському стилі.

Інгредієнти:

  • свинячі хвостики – 2,25 кг
  • соєвий соус – 150 мл
  • томатна паста – 40 г
  • цукор – 25 г
  • кунжут білий – 5 г
  • кунжут чорний – 5 г
  • часник – 3 зубчики
  • перець чилі – 1 шт.
  • корінь імбиру – 5 см
  • сіль – 5 г
  • олія – 125 мл

Читайте також: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте перцевий маринад: перебийте у блендері почищені зубчики часнику, корінь імбиру, почищений та подрібнений перець чилі, сіль та олію. Накрийте плівкою, дайте настоятися 1 год. Потім додайте соєвий соус і перемішайте.
  2. Вимочені та почищені свинячі хвостики залийте через сито перцевим маринадом. Перемішайте, накрийте плівкою та поставте у холодильник мінімум на 12 год.
  3. Приготуйте соус: маринад, що залишився, процідіть через сито, додайте томатну пасту та цукор. Перемішайте, доведіть до кипіння та, помішуючи, уварюйте соус на повільному вогні 5 хв.
  4. Замариновані хвостики викладіть на деко з пергаментом, накрийте фольгою та поставте запікатися на 1 год. за температури 180˚С.
  5. Через 10 хв. від початку запікання зніміть фольгу та змастіть хвостики соусом. Знову накрийте фольгою та поверніть у духовку, а через 25 хв. ще раз змастіть соусом.
  6. Востаннє змастіть хвостики соусом за 10 хв. до готовності та запечіть до рум’яності без фольги. Готові хвостики присипте білим та чорним кунжутом.

Video: Свинячі хвостики в азіатському стилі: рецепт покроково

Як приготувати свинячі хвостики в азіатському стилі? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто
Кукурудза запечена в духовці: рецепт покроковий
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький