Свинячі вушка «темпура»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свинячі вушка – незвичайний делікатес, який набирає все більше популярності в різних країнах світу. А смажені свинячі вушка в клярі «темпура» – відмінний варіант закуски для великої компанії. Така страва виходить хрусткою, гострою і ароматною. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих вушок «темпура» і розширюйте свої гастрономічні кордони.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 600 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кукурудзяне борошно – 150 г
  • рисове борошно – 150 г
  • пшеничне борошно – 125 г
  • олія – 500 мл
  • молоко (2,5%) – 500 мл
  • вода – 300 мл
  • яйця – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 8 г
  • сіль – 50 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмаліть вушка над відкритим вогнем. Залийте теплою водою та молоком у пропорції 1:1, додайте сіль та залиште вушка вимочуватися на 15 хв.
  2. Після цього почистіть, промийте, залийте окропом та проваріть 5 хв. на великому вогні. Злийте воду, потім знову залийте вушка чистою водою. Додайте кільця моркви, гілочки чебрецю, порізану на 4 частини цибулю, лавровий лист, перець горошком та сіль. Накрийте кришкою та варіть на повільному вогні 2 год. Дістаньте вушка, дайте прохолонути.
  3. Для темпури – змішайте кукурудзяне та рисове борошно, додайте чорний мелений перець, червоний мелений перець, сіль, яйця та крижану воду. Обережно перемішайте.
  4. Поріжте вушка упоперек смужками шириною 1 см. Обкачайте у пшеничному борошні, потім занурте у темпуру та обсмажте в олії з усіх боків до золотавості.

Video: Свинячі вушка «темпура»: рецепт покроково

Як приготувати свинячі вушка «темпура»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею