Свинячі вушка «темпура»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свинячі вушка – незвичайний делікатес, який набирає все більше популярності в різних країнах світу. А смажені свинячі вушка в клярі «темпура» – відмінний варіант закуски для великої компанії. Така страва виходить хрусткою, гострою і ароматною. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих вушок «темпура» і розширюйте свої гастрономічні кордони.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 600 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кукурудзяне борошно – 150 г
  • рисове борошно – 150 г
  • пшеничне борошно – 125 г
  • олія – 500 мл
  • молоко (2,5%) – 500 мл
  • вода – 300 мл
  • яйця – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 8 г
  • сіль – 50 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмаліть вушка над відкритим вогнем. Залийте теплою водою та молоком у пропорції 1:1, додайте сіль та залиште вушка вимочуватися на 15 хв.
  2. Після цього почистіть, промийте, залийте окропом та проваріть 5 хв. на великому вогні. Злийте воду, потім знову залийте вушка чистою водою. Додайте кільця моркви, гілочки чебрецю, порізану на 4 частини цибулю, лавровий лист, перець горошком та сіль. Накрийте кришкою та варіть на повільному вогні 2 год. Дістаньте вушка, дайте прохолонути.
  3. Для темпури – змішайте кукурудзяне та рисове борошно, додайте чорний мелений перець, червоний мелений перець, сіль, яйця та крижану воду. Обережно перемішайте.
  4. Поріжте вушка упоперек смужками шириною 1 см. Обкачайте у пшеничному борошні, потім занурте у темпуру та обсмажте в олії з усіх боків до золотавості.

Video: Свинячі вушка «темпура»: рецепт покроково

Як приготувати свинячі вушка «темпура»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)