Свинячі вушка «темпура»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свинячі вушка – незвичайний делікатес, який набирає все більше популярності в різних країнах світу. А смажені свинячі вушка в клярі «темпура» – відмінний варіант закуски для великої компанії. Така страва виходить хрусткою, гострою і ароматною. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих вушок «темпура» і розширюйте свої гастрономічні кордони.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 600 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кукурудзяне борошно – 150 г
  • рисове борошно – 150 г
  • пшеничне борошно – 125 г
  • олія – 500 мл
  • молоко (2,5%) – 500 мл
  • вода – 300 мл
  • яйця – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 8 г
  • сіль – 50 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмаліть вушка над відкритим вогнем. Залийте теплою водою та молоком у пропорції 1:1, додайте сіль та залиште вушка вимочуватися на 15 хв.
  2. Після цього почистіть, промийте, залийте окропом та проваріть 5 хв. на великому вогні. Злийте воду, потім знову залийте вушка чистою водою. Додайте кільця моркви, гілочки чебрецю, порізану на 4 частини цибулю, лавровий лист, перець горошком та сіль. Накрийте кришкою та варіть на повільному вогні 2 год. Дістаньте вушка, дайте прохолонути.
  3. Для темпури – змішайте кукурудзяне та рисове борошно, додайте чорний мелений перець, червоний мелений перець, сіль, яйця та крижану воду. Обережно перемішайте.
  4. Поріжте вушка упоперек смужками шириною 1 см. Обкачайте у пшеничному борошні, потім занурте у темпуру та обсмажте в олії з усіх боків до золотавості.

Video: Свинячі вушка «темпура»: рецепт покроково

Як приготувати свинячі вушка «темпура»? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками