Свинячі вушка «темпура»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свинячі вушка – незвичайний делікатес, який набирає все більше популярності в різних країнах світу. А смажені свинячі вушка в клярі «темпура» – відмінний варіант закуски для великої компанії. Така страва виходить хрусткою, гострою і ароматною. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт свинячих вушок «темпура» і розширюйте свої гастрономічні кордони.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 600 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кукурудзяне борошно – 150 г
  • рисове борошно – 150 г
  • пшеничне борошно – 125 г
  • олія – 500 мл
  • молоко (2,5%) – 500 мл
  • вода – 300 мл
  • яйця – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 3 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 8 г
  • сіль – 50 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Обсмаліть вушка над відкритим вогнем. Залийте теплою водою та молоком у пропорції 1:1, додайте сіль та залиште вушка вимочуватися на 15 хв.
  2. Після цього почистіть, промийте, залийте окропом та проваріть 5 хв. на великому вогні. Злийте воду, потім знову залийте вушка чистою водою. Додайте кільця моркви, гілочки чебрецю, порізану на 4 частини цибулю, лавровий лист, перець горошком та сіль. Накрийте кришкою та варіть на повільному вогні 2 год. Дістаньте вушка, дайте прохолонути.
  3. Для темпури – змішайте кукурудзяне та рисове борошно, додайте чорний мелений перець, червоний мелений перець, сіль, яйця та крижану воду. Обережно перемішайте.
  4. Поріжте вушка упоперек смужками шириною 1 см. Обкачайте у пшеничному борошні, потім занурте у темпуру та обсмажте в олії з усіх боків до золотавості.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити