Сирники для тих, хто на дієті


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ароматні сирники з джемом на сніданок — прекрасний початок дня. Багато хто намагається не готувати їх часто через те, що у рецепт входить пшеничне борошно, масло і цукор. Однак є спосіб приготування цих ласощів без шкоди для фігури та здоров’я. При цьому за таким рецептом сирники завжди виходять пишними і дуже ніжними.

Читайте також: Як зробити сирники – 5 рецептів в домашніх умовах

Інгредієнти:

200 г нежирного сиру

2 яйця

1 ч. л. розпушувача

1 ст. л. кукурудзяного крохмалю

стевія або інший цукрозамінник — за смаком

ванілін — за смаком

ізюм або сухі ягоди — за бажанням

знежирені вершки/мед/свіжі ягоди — для прикраси

preview-650x341-98-1463126983

Приготування:

Яйця збиваємо до збільшення в об’ємі віночком.

Змішуємо всі сухі інгредієнти — крохмаль, розпушувач, ванілін і додаємо суміш в яєчну масу.

Додаємо сир і перемішуємо виделкою до однорідності. Консистенція тіста — сметана середньої жирності.

Додаємо родзинки або сухі ягоди в тісто, перемішуємо.

Ложкою викладаємо в силіконові формочки і випікаємо при 180 градусах до готовності 20 хвилин.

Прикрашаємо знежиреними вершками, медом або ягодами.

Джерело: AdMe.ru



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити