Тетяна Литвинова навчить Андрія Іскорнєва готувати ідеальні оладки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Пишні, м’які, политі медом або солодким варенням – всі ми тужимо за смачними оладками, якими раніше балували в шкільних їдальнях. На жаль, ідеально приготувати це просте блюдо можуть далеко не всі. У когось оладки виходять занадто товстими, у когось – занадто тонкими, а у когось і зовсім – тягучими і напівсирими всередині. Доводиться рясно заливати такі оладки соусом або медом, однак це блюдо не рятує. Тому вже завтра (10 листопада) о 9 ранку кулінарний експерт Тетяна Литвинова прийде в гості до студії шоу «Все буде смачно!», аби разом із ведучою Надією Матвєєвої навчити пластичного хірурга Андрія Іскорнєва і всю країну правильному рецепту смачних оладок – не пропустіть!

Суддя третього сезону шоу «МастерШеф» Тетяна Литвинова навіть до готування простих оладок завжди підходить творчо. Шоколад, фрукти, овочі і риба – чого тільки вона не кладе у тісто, щоб додати страві неповторний смак і аромат.

«У оладках важливо знати не тільки рецепт, але і правильно розрахувати пропорції, а також вивчити техніку обсмажування, – вважає Тетяна Литвинова. – Адже іноді виходить ідеальне тісто, але під час готування оладки псуються – осідають, пригорають, розтікаються по всій сковороді. Але я гарантую, що сьогодні у нас все вийде! Я розповім всі секрети і детально покажу, як правильно їх застосовувати».

Зоряним гостем випуску цього разу стане власник кількох пластичних клінік і головний герой останнього сезону шоу «Холостяк» на СТБ – красень-чоловік Андрій Іскорнєв. Одного разу він вже прийшов у гості до Надії Матвєєвої, аби у шоу « Все буде добре» показати, які класні оладки він готує вранці для своєї коханої – однак того разу чоловік зганьбився на всю країну, адже страва у нього відверто не вийшла. Бажаючи виправитися, Андрій прийшов за допомогою до Надії Матвєєвої…

IMG_6257_copy.jpg

«Той випадок був для мене кошмаром! – зізнався Іскорнєв. – Я зганьбився на всю країну. Іра намагалася підтримати мене після ефіру, але я бачив, що вона ледве стримує посмішку. Тому я хочу, аби Тетяна Литвинова навчила мене готувати такі оладки, що просто пальчики оближеш!»

Отже, якої температури має бути кефір для тіста оладок? Як правильно замішувати тісто, щоб консистенція була ідеальною? Як правильно змішати борошно з рідкою масою? У якій сковороді найкраще випікати оладки? Що зробити, аби тісто не прилипало до ополоника?

Відповіді на всі ці питання, а також ексклюзивний рецепт солоних оладок із капусти від Тетяни Литвинової чекають вас вже завтра (10 листопада) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» На СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік