Тетяна Литвинова навчить Анну Козир готувати сметанник

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Він здатний створити свято посеред буднів! Його смак знайомий кожному з дитинства! Пухкі, як хмаринки, коржі, ніжний cметанний крем, ласі шматочки просто тануть у роті… Так-так, це все про ваш улюблений сметанник! Однак у Вас коржі для сметанника опадають ще в духовці або взагалі не піднімаються? Крем розтікається і виходить з грудочками? Або, навпаки, стає дуже густим і не просочує коржі? Не впадайте у відчай!

Неповторна Надія Матвєєва і досвідчений експерт Тетяна Литвинова охоче розкажуть про всі секрети приготування смачного сметанника! А разом з глядачами вчитися готувати ці ласощі буде переможниця шоу «Холостяк-3» Анна Козир!

Ніжна, романтична, завжди усміхнена – саме такою запам’яталася дівчина шанувальникам третього сезону романтичного шоу «Холостяк». Мільйони глядачів, затамувавши подих, спостерігали, як проста дівчина з Полтави перетворювалася на справжню принцесу. І врешті-решт, стала переможницею і справжньою народною улюбленицею. Адже саме їй прихильники телеканалу СТБ віддали найбільшу кількість своїх голосів.

І хто б міг подумати, що успішна і впевнена в собі дівчина буде серйозно переживати… через невдало приготований сметанник.

«Насправді, я дуже рідко готую, – зізнається Аня. – Роботи багато і возитися на кухні часу не вистачає. Але я просто обожнюю, коли готує моя мама. Зазвичай вона до мене приїжджає десь раз на місяць, але вже якщо приїжджає, то обов’язково зробить все, щоб оточити мене турботою. У хаті поприбирає, обов’язково приготує щось смачненьке. І випічка – обов’язковий пункт її меню. І ось вийшло так, що мама дуже довго не могла до мене приїхати. То у відрядження її відправили, то терміново потрібно було вирішувати якісь справи. Загалом, не бачилися ми місяці три-чотири. Тому до її приїзду до мене я вирішила зробити їй приємно і помінятися ролями. Щоб вона приїхала і могла спокійно відпочити кілька днів. Не прибирати, не готувати і т.д. Але якщо з завданням «привести будинок в порядок» я впоралася легко, то з готуванням виникли труднощі. Хотілося чимось здивувати її, порадувати. Я адекватно оцінювала свої кулінарні здібності, тому попросила подругу, яка дуже любить готувати, дати мені рецепт чогось простого і легкого в приготуванні, але в той же час красивого і смачного. І вона порадила приготувати сметанник! Мовляв, це просто навіть для новачка. Зате смакота незвичайна. Результат був катастрофічним…»

Разом з вами Анна навчиться готувати відразу два дуже смачних сметанника, а також дізнається:

Що треба додавати в тісто, щоб сметанник гарантовано вийшов м’яким і ніжним?

Яка температура в духовці забезпечить рівномірну випічку торту?

І який інгредієнт не дозволить сметанному крему  розтіктися?

Не пропустіть вже завтра, 29 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів