Тетяна Литвинова навчить Ірину Скорикову готувати пісочне тісто


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Відкриті пироги з соковитими фруктами і ніжними кремами, тістечка з різними начинками і печива оригінальних форм з різними смаками… Вважаєте, навчитися готувати все це вдома – неможливо? Розігрівайте духовки, готуйте форми і протвінь! Адже вже завтра наш неповторний експерт Тетяна Литвинова і неперевершена ведуча Надія Матвєєва навчать вас готувати справжнє, ніжне, розсипчасте і ароматне пісочне тісто! А з нього – неймовірні десерти від печива до ексклюзивних пирогів!

Пісочне тісто виходить в’язким і липким? Випічка з нього – волога всередині і суха зовні? Десерти пригоряють і перетворюються на неапетитну купу тіста? Не хвилюйтесь! Тільки сьогодні разом з вами наша зіркова гостя Ірина Скорикова навчиться готувати ідеальне пісочне тісто! Як зізналася сама обраниця Андрія Іскорнева, минула її спроба не увінчалася успіхом.

«Це було всього тижні 2-3 тому, але запам’ятається мені на все життя, – каже Іра. – Ідея приготувати випічку з пісочного тіста прийшла мені в голову перед Новим роком. За традицією я обов’язково проводжу новорічну ніч в колі сім’ї. І ось я вирішила, замість того, щоб обмінюватися подарунками, як завжди, наготувати солодощів у новорічному стилі. Особливо мені хотілося здивувати кохану бабусю, адже саме вона відгодовувала мене всілякої випічкою все дитинство. Отже, дізналася рецепт у мами, замісила тісто, яке мені відразу здалося дивним, і поставила в духовку. Зрозуміла, що щось пішло не так, коли з неї пішов неприємний запах. Все згоріло!»

Тільки завтра разом з вами наша зіркова гостя дізнається, що додати в пісочне тісто, щоб воно не було тугим після замісу і добре розкатувалося? Як правильно додавати компоненти в тісто, щоб готові страви вийшли розсипчастими? І при якій температурі випікати вироби з пісочного тіста, щоб вони не пригоріли?

Дивіться вже завтра, 1 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити