Тетяна Литвинова навчить Ірину Скорикову готувати пісочне тісто

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Відкриті пироги з соковитими фруктами і ніжними кремами, тістечка з різними начинками і печива оригінальних форм з різними смаками… Вважаєте, навчитися готувати все це вдома – неможливо? Розігрівайте духовки, готуйте форми і протвінь! Адже вже завтра наш неповторний експерт Тетяна Литвинова і неперевершена ведуча Надія Матвєєва навчать вас готувати справжнє, ніжне, розсипчасте і ароматне пісочне тісто! А з нього – неймовірні десерти від печива до ексклюзивних пирогів!

Пісочне тісто виходить в’язким і липким? Випічка з нього – волога всередині і суха зовні? Десерти пригоряють і перетворюються на неапетитну купу тіста? Не хвилюйтесь! Тільки сьогодні разом з вами наша зіркова гостя Ірина Скорикова навчиться готувати ідеальне пісочне тісто! Як зізналася сама обраниця Андрія Іскорнева, минула її спроба не увінчалася успіхом.

«Це було всього тижні 2-3 тому, але запам’ятається мені на все життя, – каже Іра. – Ідея приготувати випічку з пісочного тіста прийшла мені в голову перед Новим роком. За традицією я обов’язково проводжу новорічну ніч в колі сім’ї. І ось я вирішила, замість того, щоб обмінюватися подарунками, як завжди, наготувати солодощів у новорічному стилі. Особливо мені хотілося здивувати кохану бабусю, адже саме вона відгодовувала мене всілякої випічкою все дитинство. Отже, дізналася рецепт у мами, замісила тісто, яке мені відразу здалося дивним, і поставила в духовку. Зрозуміла, що щось пішло не так, коли з неї пішов неприємний запах. Все згоріло!»

Тільки завтра разом з вами наша зіркова гостя дізнається, що додати в пісочне тісто, щоб воно не було тугим після замісу і добре розкатувалося? Як правильно додавати компоненти в тісто, щоб готові страви вийшли розсипчастими? І при якій температурі випікати вироби з пісочного тіста, щоб вони не пригоріли?

Дивіться вже завтра, 1 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком