Тетяна Литвинова навчить Ірину Скорикову готувати пісочне тісто

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Відкриті пироги з соковитими фруктами і ніжними кремами, тістечка з різними начинками і печива оригінальних форм з різними смаками… Вважаєте, навчитися готувати все це вдома – неможливо? Розігрівайте духовки, готуйте форми і протвінь! Адже вже завтра наш неповторний експерт Тетяна Литвинова і неперевершена ведуча Надія Матвєєва навчать вас готувати справжнє, ніжне, розсипчасте і ароматне пісочне тісто! А з нього – неймовірні десерти від печива до ексклюзивних пирогів!

Пісочне тісто виходить в’язким і липким? Випічка з нього – волога всередині і суха зовні? Десерти пригоряють і перетворюються на неапетитну купу тіста? Не хвилюйтесь! Тільки сьогодні разом з вами наша зіркова гостя Ірина Скорикова навчиться готувати ідеальне пісочне тісто! Як зізналася сама обраниця Андрія Іскорнева, минула її спроба не увінчалася успіхом.

«Це було всього тижні 2-3 тому, але запам’ятається мені на все життя, – каже Іра. – Ідея приготувати випічку з пісочного тіста прийшла мені в голову перед Новим роком. За традицією я обов’язково проводжу новорічну ніч в колі сім’ї. І ось я вирішила, замість того, щоб обмінюватися подарунками, як завжди, наготувати солодощів у новорічному стилі. Особливо мені хотілося здивувати кохану бабусю, адже саме вона відгодовувала мене всілякої випічкою все дитинство. Отже, дізналася рецепт у мами, замісила тісто, яке мені відразу здалося дивним, і поставила в духовку. Зрозуміла, що щось пішло не так, коли з неї пішов неприємний запах. Все згоріло!»

Тільки завтра разом з вами наша зіркова гостя дізнається, що додати в пісочне тісто, щоб воно не було тугим після замісу і добре розкатувалося? Як правильно додавати компоненти в тісто, щоб готові страви вийшли розсипчастими? І при якій температурі випікати вироби з пісочного тіста, щоб вони не пригоріли?

Дивіться вже завтра, 1 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею