Тетяна Литвинова навчить Ірину Скорикову готувати пісочне тісто

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Відкриті пироги з соковитими фруктами і ніжними кремами, тістечка з різними начинками і печива оригінальних форм з різними смаками… Вважаєте, навчитися готувати все це вдома – неможливо? Розігрівайте духовки, готуйте форми і протвінь! Адже вже завтра наш неповторний експерт Тетяна Литвинова і неперевершена ведуча Надія Матвєєва навчать вас готувати справжнє, ніжне, розсипчасте і ароматне пісочне тісто! А з нього – неймовірні десерти від печива до ексклюзивних пирогів!

Пісочне тісто виходить в’язким і липким? Випічка з нього – волога всередині і суха зовні? Десерти пригоряють і перетворюються на неапетитну купу тіста? Не хвилюйтесь! Тільки сьогодні разом з вами наша зіркова гостя Ірина Скорикова навчиться готувати ідеальне пісочне тісто! Як зізналася сама обраниця Андрія Іскорнева, минула її спроба не увінчалася успіхом.

«Це було всього тижні 2-3 тому, але запам’ятається мені на все життя, – каже Іра. – Ідея приготувати випічку з пісочного тіста прийшла мені в голову перед Новим роком. За традицією я обов’язково проводжу новорічну ніч в колі сім’ї. І ось я вирішила, замість того, щоб обмінюватися подарунками, як завжди, наготувати солодощів у новорічному стилі. Особливо мені хотілося здивувати кохану бабусю, адже саме вона відгодовувала мене всілякої випічкою все дитинство. Отже, дізналася рецепт у мами, замісила тісто, яке мені відразу здалося дивним, і поставила в духовку. Зрозуміла, що щось пішло не так, коли з неї пішов неприємний запах. Все згоріло!»

Тільки завтра разом з вами наша зіркова гостя дізнається, що додати в пісочне тісто, щоб воно не було тугим після замісу і добре розкатувалося? Як правильно додавати компоненти в тісто, щоб готові страви вийшли розсипчастими? І при якій температурі випікати вироби з пісочного тіста, щоб вони не пригоріли?

Дивіться вже завтра, 1 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік