Томатний соус з травами від Сергія Калініна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачноСергій Калінін розповів, як приготувати відмінний соус до курки и шашлику в банці.

 

Інгредієнти:

помідори0,5 кг

часник3 зубчики

кріп5 гілочок

кінза5 гілочок

базилік5 гілочок

петрушка2 гілочки

перець – ¼ ч. л.

хмелісунелі – 1 / 2 ч. л.

сіль – ½ ч. л.f99dcdd4005fb5f623794fc51e57499c

 

Приготування:

Зніміть з помідорів шкірку, наріжте їх на шматки і подрібніть в блендері. Поставте помідори на вогонь.

Додайте до маси дрібно порізаний часник, чорний мелений перець, сіль і хмелісунелі.

Доведіть масу до кипіння.

Дрібно поріжте кріп, кинзу, базилік і петрушку та додайте до соусу. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть ще 15 хвилин.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо