Турецький суп з кус-кусом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати турецький суп з кус-кусом? Чудове рішення для вечері в холодний день. Такий суп з крильцями, пряними травами і приправами точно стане одним з ваших улюблених. Читайте покроковий рецепт турецького супу з кус-кусом в нашому матеріалі.

Читайте також: Гарбузовий суп: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • кус-кус – 100 г
  • курячі крильця – 500 г
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • томатний сік – 125 мл
  • вода – 1,5 л
  • олія – 60 г
  • кінза – 3 гілочки
  • зелена цибуля – 3 пера
  • кориця – 1 паличка
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сушена м´ята – 6 г
  • зіра – 6 г
  • копчена паприка – 4 г
  • сіль – 10 г

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Спосіб приготування:

  1. Розрізані навпіл по суглобу курячі крильця обсмажте на олії до рум‘яності 7 хв. Перекладіть у миску, накрийте фольгою.
  2. В каструлю, де смажились крильця, додайте кубики цибулі. Смажте до золотавості. Додайте зіру, копчену паприку, червоний мелений перець, обсмажені крильця та окріп. Доведіть до кипіння.
  3. Помідори перебийте на пюре, перетріть через сито у каструлю до супу. Також додайте томатний сік, паличку кориці та сіль. Варіть під кришкою 1 год.
  4. Дістаньте крильця з супу. Відділіть м´ясо від кісток. М´ясо поверніть у каструлю.
  5. Також додайте ще окропу, а також кус-кус та сушену м´яту, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте  подрібнену зелену цибулю та кінзу. Дайте настоятися 5 хв. під кришкою та розлийте суп по тарілках.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти