Сирна паска

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ніжна паска з цукатами та волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний 9% – 1 кг
  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 200 г
  • ванільний цукор – 5 г
  • вершки (30%) – 250 мл
  • сметана (25%) – 250 мл
  • вершкове масло – 200 г
  • цукати – 100 г
  • волоські горіхи – 70 г
  • кориця – 1 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • кардамон – 1 г

Покроковий рецепт приготування:

  1. Сир потрібно віджати в марлі від зайвої рідини. Перетріть його через сито, а потім ще раз перетріть вже з м’яким вершковим маслом.
  2. Відокремте від білків жовтки. Збийте їх з цукром і ванільним цукром до однорідної світлої маси. До жовтків додайте вершки і перемішайте. Поставте суміш на парову баню і варіть, помішуючи до густоти, близько 5 хв.
  3. Яєчно-вершкову суміш поступово додайте до сиру і ретельно розмішайте. Остудіть протягом 10 хв. Сметану викладіть в марлю, щоб стекла зайва рідина, і залиште на годину в холодильнику.
  4. Відстояну сметану додайте до сирної маси і добре розмішайте.
  5. Цукати замочіть у воді на 5 хвилин та обсушіть. Волоські горіхи підсушіть на сковороді і подрібніть качалкою. Додайте цукати, горіхи і прянощі до сирної маси та перемішайте.
  6. Форму для паски застеліть складеною у два шари вологою марлею і щільно наповніть сирною масою. Зверху покладіть гніт і поставте в холодильник на 4 години.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо