Сирний торт з крапелькою магії


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Цей ніжний десерт, крім чудових смакових якостей, має ще й маленькі чари. При його повному охолодженні на поверхні утворюються крапельки-намистинки медового кольору. Такий несподіваний ефект проявляється завдяки сирній начинці.

Інгредієнти:

1 склянку борошна (250 мл)

80 г вершкового масла

2 ст. л. цукру

0,5 ч. л. соди

1 яйце

Начинка:

500 г кисломолочного сиру

100 г сметани

0,5 склянки цукру

3 жовтки

1 ст. л. манки

Суфле:

3 білка

3 ст. л. цукрової пудри

preview-650x390-650-1456341315

Приготування:

Борошно перемішуємо з содою, рубаємо з охолодженим маслом, додаємо інші інгредієнти і добре вимішуємо тісто. Воно виходить гладким та еластичним. Загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на 30-40 хвилин.

Для начинки відокремлюємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, а жовтки добре перемішуємо з рештою інгредієнтів до однорідного стану.

Виймаємо тісто з холодильника і розминаємо його по дну форми діаметром 20-22 см. Робимо край і викладаємо сирну начинку. Ставимо в розігріту до 180°C духовку і печемо 30 хвилин.

В цей час збиваємо білки з цукровою пудрою до утворення легкої піни. Виймаємо готовий пиріг, викладаємо на нього підготовлене суфле і ставимо в духовку на 15 хвилин. Печемо до золотистого кольору. Потім виймаємо і добре охолоджуємо. Після охолодження на поверхні утворюються крапельки медового кольору. Ваш ніжний торт-суфле готовий.

Джерело: AdMe.ru



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити