Сирний торт з крапелькою магії

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Цей ніжний десерт, крім чудових смакових якостей, має ще й маленькі чари. При його повному охолодженні на поверхні утворюються крапельки-намистинки медового кольору. Такий несподіваний ефект проявляється завдяки сирній начинці.

Інгредієнти:

1 склянку борошна (250 мл)

80 г вершкового масла

2 ст. л. цукру

0,5 ч. л. соди

1 яйце

Начинка:

500 г кисломолочного сиру

100 г сметани

0,5 склянки цукру

3 жовтки

1 ст. л. манки

Суфле:

3 білка

3 ст. л. цукрової пудри

preview-650x390-650-1456341315

Приготування:

Борошно перемішуємо з содою, рубаємо з охолодженим маслом, додаємо інші інгредієнти і добре вимішуємо тісто. Воно виходить гладким та еластичним. Загортаємо у плівку і кладемо в холодильник на 30-40 хвилин.

Для начинки відокремлюємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, а жовтки добре перемішуємо з рештою інгредієнтів до однорідного стану.

Виймаємо тісто з холодильника і розминаємо його по дну форми діаметром 20-22 см. Робимо край і викладаємо сирну начинку. Ставимо в розігріту до 180°C духовку і печемо 30 хвилин.

В цей час збиваємо білки з цукровою пудрою до утворення легкої піни. Виймаємо готовий пиріг, викладаємо на нього підготовлене суфле і ставимо в духовку на 15 хвилин. Печемо до золотистого кольору. Потім виймаємо і добре охолоджуємо. Після охолодження на поверхні утворюються крапельки медового кольору. Ваш ніжний торт-суфле готовий.

Джерело: AdMe.ru

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо