Гарбузові сандвічі «крок-месьє»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати гарбузові сендвічі «крок-месьє»? Що може бути більш осіннє, ніж страви з гарбуза? Ароматний, смачний і корисний овоч стає просто королем столу в перші холодні місяці. Читайте покроковий рецепт гарбузового сендвічу «крок-месьє» в нашому матеріалі.

Читайте також: Як вибрати гарбуз для каші – майстер-клас від Ігоря Місевича

Інгредієнти:

  • гарбуз – 500 г
  • сир «чечіл» – 150 г
  • плавлений сирок – 200 г
  • бекон (смужки) – 100 г
  • сіль – 15 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • вершки (20%) – 125 мл
  • зелена цибуля – 1 стебло
  • часник – 2 зубчики

Спосіб приготування:

Читайте також: Сендвіч по-корейськи: рецепт покроковий

    1. Запечіть гарбуз впродовж 30 хв. за температури 180⁰С. Зніміть шкірку, наріжте прямокутниками, посипте меленим мускатним горіхом та сіллю.
    2. На шматочок гарбуза покладіть нарізані палички сиру «чечіл». Закрийте іншим шматочком гарбуза. Обмотайте беконом, а потім – сиром «чечіл», розділеним на тонкі пасма. Запікайте 10 хв. за температури 170⁰С.
    3. Для соусу – подрібнений плавний сирок розтопіть у сотейнику разом з вершками. Посоліть, вичавіть часник. Дайте готовому соусу остигнути та покладіть дрібно нарізану зелену цибулю.

Video: Гарбузові сендвічі крок-месьє: рецепт покроково

Як приготувати гарбузові сендвічі крок-месьє? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити