Юшка від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Юшка смачна і проста у приготуванні страва, якщо чітко слідувати кулінарним порадам Алли Ковальчук.

Інгредієнти:
судак1 кг
короп800 г
цибуля1 шт.
кріп10 г
петрушка10 г
лаврове листя2 шт.
горошини чорного перцю5 г (10 шт.)
старе сало150 г (на 3 л юшки)
горілка100 мл
сільза смаком

1413467213_img_1283-2Приготування:
Карпов очистіть від луски, зріжте зябра і видаліть нутрощі, а голови залиште. Очищену рибу промийте водою всередині і зовні. Карпов покладіть у два шари марлі і зробіть мішечок, зав’язуючи марлю у вузол. Повісьте мішечок з рибою на паличку і опустіть в киплячу воду. Піну, що утворюється, знімайте. Варіть 5 хвилин до кипіння, а після кипіння, зменшіть вогонь і варіть ще 10 хвилин. Судака очистіть від луски, зріжте зябра і видаліть нутрощі, не розрізаючи живіт уздовж. Голову залиште. Промийте тушку і наріжте на порційні шматочки. Через 15 хвилин вийміть мішечок з рибою. До бульйону додайте неочищену цибулину, лаврове листя, горошини перцю і шматочки судака. Варіть ще 10 хвилин. Погасіть у юшці поліно, вилийте в неї горілку і посоліть. Вийміть цибулину і лаврове листя. До відвару додайте порізану петрушку, кріп і шматок сала. Зніміть казанок з вогню і залиште настоюватися на 20 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити