Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ця страва – вабила і дивувала у дитинстві. І тепер вона знову буде на вашому столі. Цілий кошик сюрпризів, які ніби щойно з лісу, зі свіжої росяної трави. Такі звабливі, такі справжні. Абсолютно не схожі на… десерт! Блискучі, апетитні коричневі шляпки. Стрункі та міцні ніжки. А варто лише відкусити – просто тануть у роті. Терпкуватий присмак шоколадної глазурі заворожує, а тонкий молочний присмак макових зерен дарує неймовірну насолоду. Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки».

Навіть якщо сезон грибів давно закінчився – у вас цілий рік будуть лісові гостинці на столі.  Та щоб грибочки були, як справжні, потрібне особливе тісто. І Алла Ковальчук готова розкрити родинний супер-рецепт. Ви дізнаєтесь, що додати до тіста, аби воно легко ліпилося і добре тримало форму. Який інгредієнт не дасть тісту стати твердим, мов камінь. І які секретні інгредієнти нададуть грибочкам особливого лісового аромату.

pechene-gribochki

Готуйтеся! На вас чекає цілий феєрверк несподіваних кулінарних прийомів. Ви навчитеся  формувати шапочки грибів так, щоб їх легко можна було з‘єднати з ніжками. Дізнаєтесь, що треба зробити, аби ніжки після випікання залишилися рівними і акуратними. Та легко змайструєте спеціальний пристрій, який акуратно підсушить грибочки і не дасть глазурі стекти із шапочок.  А щоб лісовим боровикам було не сумно у кошику – з одного і того ж тіста ви приготуйте ще один вид грибів: шампіньйони! Їх ви зліпите за лічені секунди, і вже за 15 хвилин – можете чаювати…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (19 березня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити