Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ця страва – вабила і дивувала у дитинстві. І тепер вона знову буде на вашому столі. Цілий кошик сюрпризів, які ніби щойно з лісу, зі свіжої росяної трави. Такі звабливі, такі справжні. Абсолютно не схожі на… десерт! Блискучі, апетитні коричневі шляпки. Стрункі та міцні ніжки. А варто лише відкусити – просто тануть у роті. Терпкуватий присмак шоколадної глазурі заворожує, а тонкий молочний присмак макових зерен дарує неймовірну насолоду. Алла Ковальчук навчить готувати печиво «Грибочки».

Навіть якщо сезон грибів давно закінчився – у вас цілий рік будуть лісові гостинці на столі.  Та щоб грибочки були, як справжні, потрібне особливе тісто. І Алла Ковальчук готова розкрити родинний супер-рецепт. Ви дізнаєтесь, що додати до тіста, аби воно легко ліпилося і добре тримало форму. Який інгредієнт не дасть тісту стати твердим, мов камінь. І які секретні інгредієнти нададуть грибочкам особливого лісового аромату.

pechene-gribochki

Готуйтеся! На вас чекає цілий феєрверк несподіваних кулінарних прийомів. Ви навчитеся  формувати шапочки грибів так, щоб їх легко можна було з‘єднати з ніжками. Дізнаєтесь, що треба зробити, аби ніжки після випікання залишилися рівними і акуратними. Та легко змайструєте спеціальний пристрій, який акуратно підсушить грибочки і не дасть глазурі стекти із шапочок.  А щоб лісовим боровикам було не сумно у кошику – з одного і того ж тіста ви приготуйте ще один вид грибів: шампіньйони! Їх ви зліпите за лічені секунди, і вже за 15 хвилин – можете чаювати…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (19 березня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо