Алла Ковальчук навчить готувати шоколадну ковбасу


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Від якої ковбаси раніше не могла відмовитися жодна дитина? І не тому, що це дефіцитна салямі… А тому що вона така м‘яка, солодка, з хрумким печивом усередині… Так, це найпопулярніший десерт усіх часів та народів – шоколадна ковбаcа!

1290695855_chocolate-kolbasaАле це ще не все! В асортименті ніжна сирна ковбаска з різнокольоровою начинкою із сухофруктів, що просто тане у роті. Та невимовно смачні та корисні медові кульки, які ви зробите буквально за 5 хвилин. Ви дізнаєтеся, що додати у тісто, аби печиво для ковбаси було розсипчастим і не розмокало. Що треба робити, аби какао не взялося грудочками у кремі. Як сформувати десерт, аби він не розтікався та не розвалювався на шматки. Знатимете, як правильно охолоджувати шоколадну ковбасу, аби вона всередині була м’якенька і при цьому не втратила форму при нарізанні. А також навчитеся відрізняти справжні та корисні цукати від підробки.Та чистити банани лише за 5 секунд.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (9 квітня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити