Алла Ковальчук навчить готувати торт «Карпати»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

На вас чекає справжнє кулінарне диво. Кожен, хто бодай раз куштував цей десерт, назавжди запам’ятав особливий смак пухкого, немов хмаринка, бісквіту, насиченого молочно-шоколадного крему та його надзвичайно колоритне оформлення. Наші мами та бабусі із вуст в уста передавали рецепт, щоразу намагаючись повторити оригінальну форму, що стала візитівкою десерту. Однак, вдавалося це далеко не усім. Ті ж, у кого виходило підкорити примхливі солодкі гори, вважалися кращими з кращих. Готуйтеся до справжніх кулінарних чудес – на вашому столі виростуть цілі гори найсмачніших солодощів, бо ви навчитеся готувати надзвичайний торт «Карпати»!

Y18A9558Народна улюблениця Алла Ковальчук знає секретний рецепт цього торта. Її бабуся зберегла його у своєму кулінарному зошиті. Настав час відкривати таємниці загадкових карпатських гір. Ви дізнаєтеся, як приготувати ніжні, пухкі та водночас щільні та міцні коржі для багатошарового торту? Які яйця обрати, щоб бісквіт гарно тримав форму? Ми розкажемо вам, що додати до тіста, щоб після випікання коржі не були забитими? Який інгредієнт допоможе щільним коржам з легкістю увібрати в себе крем? І головне: ви навчитеся створювати оригінальну  форму знаменитого десерту!

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (15 квітня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити