Алла Ковальчук навчить готувати відкриті пироги


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кухня шоу «Все буде смачно!» наповниться запаморочливим ароматом соковитого м’ясця, апетитних шампіньйонів та хрусткої припеченої скоринки. Наші бабусі готували його як на великі свята, так і на вечерю в будень. Він миттю ставав центром уваги всієї родини. Адже немає нічого смачнішого у світі, аніж відкритий м’ясний пиріг.

Неперевершений знавець бабусиних страв Алла Ковальчук дасть справжній майстер-клас з приготування відкритих пирогів. Крім класичного м’ясного, ви ласуватимете ще двома: овочевим пирогом з м’якенькою, ніжною, мов крем, квасолею, хрумкою кукурудзою і тягучим сиром. Та фруктовим пирогом – з кисло-солодкими яблуками, родзинками та ароматом лимона.

foto-111

Ви дізнаєтеся, як правильно замішувати дріжджове тісто для відкритого пирога. Що додавати до м’ясної начинки, аби вона не була сухою. Як формувати пиріг, аби він не розвалився під час випікання та нарізання. Дізнаєтеся, чим змастити пироги, аби вони мали золотисту скоринку. Що зробити з пирогом, аби його верх не пригорів. Також ми покажемо, як перетворити відкриті пироги на витвори мистецтва, прикрасивши їх решіткою, спіральками та ситом з тіста.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (26 березня) о 9 ранку на СТБ!

Читайте також: Рецепт паски великодньої



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити