Алла Ковальчук навчить готувати відкриті пироги

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кухня шоу «Все буде смачно!» наповниться запаморочливим ароматом соковитого м’ясця, апетитних шампіньйонів та хрусткої припеченої скоринки. Наші бабусі готували його як на великі свята, так і на вечерю в будень. Він миттю ставав центром уваги всієї родини. Адже немає нічого смачнішого у світі, аніж відкритий м’ясний пиріг.

Неперевершений знавець бабусиних страв Алла Ковальчук дасть справжній майстер-клас з приготування відкритих пирогів. Крім класичного м’ясного, ви ласуватимете ще двома: овочевим пирогом з м’якенькою, ніжною, мов крем, квасолею, хрумкою кукурудзою і тягучим сиром. Та фруктовим пирогом – з кисло-солодкими яблуками, родзинками та ароматом лимона.

foto-111

Ви дізнаєтеся, як правильно замішувати дріжджове тісто для відкритого пирога. Що додавати до м’ясної начинки, аби вона не була сухою. Як формувати пиріг, аби він не розвалився під час випікання та нарізання. Дізнаєтеся, чим змастити пироги, аби вони мали золотисту скоринку. Що зробити з пирогом, аби його верх не пригорів. Також ми покажемо, як перетворити відкриті пироги на витвори мистецтва, прикрасивши їх решіткою, спіральками та ситом з тіста.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (26 березня) о 9 ранку на СТБ!

Читайте також: Рецепт паски великодньої

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму