Алла Ковальчук навчить готувати відкриті пироги


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кухня шоу «Все буде смачно!» наповниться запаморочливим ароматом соковитого м’ясця, апетитних шампіньйонів та хрусткої припеченої скоринки. Наші бабусі готували його як на великі свята, так і на вечерю в будень. Він миттю ставав центром уваги всієї родини. Адже немає нічого смачнішого у світі, аніж відкритий м’ясний пиріг.

Неперевершений знавець бабусиних страв Алла Ковальчук дасть справжній майстер-клас з приготування відкритих пирогів. Крім класичного м’ясного, ви ласуватимете ще двома: овочевим пирогом з м’якенькою, ніжною, мов крем, квасолею, хрумкою кукурудзою і тягучим сиром. Та фруктовим пирогом – з кисло-солодкими яблуками, родзинками та ароматом лимона.

foto-111

Ви дізнаєтеся, як правильно замішувати дріжджове тісто для відкритого пирога. Що додавати до м’ясної начинки, аби вона не була сухою. Як формувати пиріг, аби він не розвалився під час випікання та нарізання. Дізнаєтеся, чим змастити пироги, аби вони мали золотисту скоринку. Що зробити з пирогом, аби його верх не пригорів. Також ми покажемо, як перетворити відкриті пироги на витвори мистецтва, прикрасивши їх решіткою, спіральками та ситом з тіста.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (26 березня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити