Алла Ковальчук навчить готувати вівсяне печиво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шоу «Все буде смачно!» перетворюється на справжню фабрику найсмачнішого бабусиного печива. Ви напевно пам’ятаєте цей неймовірний аромат та присмак підсмажених горішків… Як зараз відчуваєте на язику ніжні родзинки… Ніколи не забудете, як ви хапали ще гарячі ласощі з дека… Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розкаже, я к приготувати запашне, ніжне, м’якеньке зсередини та хрустке зовні – вівсяне печиво.

0_66bb6_fe6ffd68_XXLМи підготували для вас, окрім вівсяного печива, ще чотири приголомшливих сюрпризи. Прямо з дитинства до вашого столу – ніжне, кругленьке із золотавою та блискучою скоринкою молочне печиво. У шкільному буфеті за ним завжди стояла ціла черга! Хіт ласощів вашого дитинства – ароматні з горіховим присмаком – розсипчасті кільця з шматочками арахісу. А також хрустке, тоненьке, яскраве – печиво із цукрово-маковою присипкою. Та унікальне, за особистим рецептом Алли Ковальчук, печиво з кунжутом та корицею. І особливий подарунок для вас – ароматний, пряний, оригінальний чай з яєчним жовтком.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (3 квітня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити