Алла Ковальчук навчить тушкувати качку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Раніше наші бабусі балували нею сім’ю чи не на кожні вихідні. А для нас ця страва стала вишуканим делікатесом, який готують лише у ресторанах. Але усе зміниться! Ми повернемо її  на ваші столи: соковиті, пряні, м’ясні шматочки під золотистою скоринкою, що просто тануть у роті… Подушка з ніжних, запашних овочів… І все це під густим, духмяним соусом зі шматочками хрусткого бекону… Обіцяємо, аромат буде такий, що збіжиться вся вулиця! Алла Ковальчук навчить готувати тушковану качку.

Завдяки шоу «Все буде смачно!» ви приготуєте качку швидко і без проблем. Крім того, на вас чекають рецепти ще двох невимовно смачних страв з качки. Ніжна, кремова закуска з качиного м’яса – справжній французький рійєт. А також рум’яні шматочки качиної грудки із запашними грибочками під базиліком. Справжній шашлик з качки ви приготуєте на власній кухні! 

00080851

Ви навчитеся обробляти тушку качки всього за 2 хвилини! Ми відкриємо головний секрет: що зробити з качкою перед приготуванням, щоб у готовій страві не було «сального» присмаку? Ви побачите, як підготувати качку, аби вона не вийшли занадто жирною у готовій страві. Та який інгредієнт додати до качки під час тушкування, щоб м’ясо не стало сухим? Більше ніяких жорстких, наче гума, шматків м’яса! Ми покажемо, що зробити із вже готовою стравою, щоб м’ясо просто тануло у роті…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (14 травня) о 9 ранку на СТБ!

Video: Алла Ковальчук научит тушить утку

Смотрите шоу «Все буде смачно!» в эту субботу (14 мая) в 9 утра на СТБ!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)