Алла Ковальчук навчить тушкувати минтай


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свого часу цю рибу недооцінювали, продавали за копійки, називали «їжею для котів», та це лише ті, хто просто не вмів її готувати. Наші бабусі завжди знали, що вона – джерело вітамінів та мінералів. Саме тому створювали із неї дивовижні страви, які вражали різноманіттям смаків. Ніжна, із тендітною скоринкою, насичена духмяним соком з овочів рибка, що займала перше місце у переліку коронних страв наших мам та бабусь. Згадайте неперевершений смак тушкованого минтаю з овочами.

Photo510469834mainЗавдяки порадам досвідченого рибалки та народної улюблениці – Алли Ковальчук – ви дізнаєтеся про всі тонкощі приготування цієї морської рибки. Та навчитеся створювати із минтаю ще дві неймовірно прості та дуже смачні страви: хрусткі та соковиті рибні палички, які точно дадуть фору магазинним напівфабрикатам, а також апетитні рулети з минтаю. Все це ви приготуєте менше ніж за півгодини. Ви дізнаєтеся, яка довжина минтаю говоритиме про його найкращі смакові якості. Як його розморозити, щоб позбутися різкого рибного запаху. Яким чином викладати овочі у деку, щоб риба не підгоріла. Та коли слід її солити, щоб вона не була сухою.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (10 квітня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити