Алла Ковальчук навчить тушкувати минтай

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Свого часу цю рибу недооцінювали, продавали за копійки, називали «їжею для котів», та це лише ті, хто просто не вмів її готувати. Наші бабусі завжди знали, що вона – джерело вітамінів та мінералів. Саме тому створювали із неї дивовижні страви, які вражали різноманіттям смаків. Ніжна, із тендітною скоринкою, насичена духмяним соком з овочів рибка, що займала перше місце у переліку коронних страв наших мам та бабусь. Згадайте неперевершений смак тушкованого минтаю з овочами.

Photo510469834mainЗавдяки порадам досвідченого рибалки та народної улюблениці – Алли Ковальчук – ви дізнаєтеся про всі тонкощі приготування цієї морської рибки. Та навчитеся створювати із минтаю ще дві неймовірно прості та дуже смачні страви: хрусткі та соковиті рибні палички, які точно дадуть фору магазинним напівфабрикатам, а також апетитні рулети з минтаю. Все це ви приготуєте менше ніж за півгодини. Ви дізнаєтеся, яка довжина минтаю говоритиме про його найкращі смакові якості. Як його розморозити, щоб позбутися різкого рибного запаху. Яким чином викладати овочі у деку, щоб риба не підгоріла. Та коли слід її солити, щоб вона не була сухою.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (10 квітня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)