Алла Ковальчук навчить жарити мойву

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Приготуйтеся до фантастичної подорожі у минуле, аби згадати, навчитися готувати і знову поласувати особливою стравою. Тільки-но уявіть золотисті, хрумкі, духмяні смужки маленьких рибок…Відкусивши шматочок однієї, ви відчуєте легкий смак ніжного, білого, соковитого м’яса. А з’ївши порцію, неодмінно візьмете добавку. Адже це найсмачніша у світі  – смажена мойва!

zharenaya-mojvaНіякого рибного смороду та неприємного присмаку, адже відома кременчуцька рибачка та кулінарний експерт Алла Ковальчук розкриє таємний рецепт своєї бабусі. З найдоступнішого виду риби ви приготуєте аж  чотири неймовірні страви. Крім улюбленої смаженої мойви, на вас чекає золотиста, хрумка, духмяна та дуже смачна мойва у клярі. Ви також подасте на стіл мариновану мойву, котра стане чудовою альтернативою дорогому оселедцю.  Солоненький смак, м’якеньке м’ясо під скибочками хрумкої цибульки. Всі гості будуть у захваті від такої закуски. А наостанок – блискучі та духмяні, ваші улюблені домашні шпроти у густому масляному соусі.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (27 березня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак