Бісквітне печиво від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати торт «Карпати», а тепер кулінарний експерт поділилася рецептом бісквітного печива.

Інгредієнти:

цукор – 170 г

борошно – 80 г

яйця – 5 шт.

цукрова пудра  – 25 г

ванільний цукор – 10 г

для начинки:

вишневий джем – 150 г

манка – 8 г

для глазурі:

білий шоколад – 100 г

вершкове масло – 25 г

сметана – 18 мл

biskvitnoe_pechene_-49826

Приготування:

Поділіть яйця на білки та жовтки. Збийте міксером білки з частиною цукру. Жовтки розітріть віничком з цукром та ванільним цукром. Додайте до них  борошно та змішайте до однорідності.

Білкову масу додайте до жовткового тіста і обережно перемішайте віничком. Деко застеліть пергаментом та змастіть маслом.

Тісто для печива викладіть на деко кружечками за допомогою щільного пакета з-під молока. Посипте цукровою пудрою для утворення хрусткої скоринки. Випікайте в духовці за температури 180°C  упродовж 10 хвилин.

Додайте до джему манну крупу та залиште суміш на 15 хвилин. Доведіть масу до кипіння, а через 2 хвилини вимкніть  і охолодіть.

Змастіть  плаский бік кожного печива густим джемом і з’єднайте його зі ще одним  печивом – теж пласким боком.

Щоб приготувати  глазур, розтопіть білий шоколад зі сметаною та вершковим маслом.

Занурте печиво в розтоплений шоколад виделкою і покладіть на решітку, щоб глазур застигла.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити