Бринза у пивному клярі з пивним соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

syr-brynza-recept-1

пиво (світле) – 450 мл

бринза – 350 г

соєвий соус – 90 мл

борошно – 270 г

яйця – 2 шт.

яблучний оцет (6%) – 20 мл

цукор – 8 г

крохмаль – 3 г

вода – 20 мл

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 2 зубчики

сіль – 2 г

олія – 415 мл

Поріжте бринзу брусочками, залийте соєвим соусом (50 мл), вимочуйте впродовж 15 хв.

Приготуйте соус. Обсмажте до золотавості подрібнену цибулю та часник, залийте світлим пивом (200 мл) та тушкуйте впродовж 10 хвилин. Потім додайте суміш соєвого соусу (40 мл), яблучного оцту та цукру. Варіть ще 10 хвилин.

Наприкінці додайте розведений у воді крохмаль, проваріть кілька хвилин, помішуючи, та приберіть соус з вогню.

Для кляру збийте яйця із сіллю до однорідності, поступово введіть борошно та холодне світле пиво (250 мл).

Шматочки бринзи обкачайте у борошні, занурте в кляр та опустіть у розжарену олію. Обсмажуйте впродовж 2 хвилин.

Video: Як посмажити бринзу в пивному клярі?

Дивіться рецепт бринзи, обсмаженої в пивному клярі, з пивним соусом - на сайті шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму