Бринза у пивному клярі з пивним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

syr-brynza-recept-1

пиво (світле) – 450 мл

бринза – 350 г

соєвий соус – 90 мл

борошно – 270 г

яйця – 2 шт.

яблучний оцет (6%) – 20 мл

цукор – 8 г

крохмаль – 3 г

вода – 20 мл

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 2 зубчики

сіль – 2 г

олія – 415 мл

Поріжте бринзу брусочками, залийте соєвим соусом (50 мл), вимочуйте впродовж 15 хв.

Приготуйте соус. Обсмажте до золотавості подрібнену цибулю та часник, залийте світлим пивом (200 мл) та тушкуйте впродовж 10 хвилин. Потім додайте суміш соєвого соусу (40 мл), яблучного оцту та цукру. Варіть ще 10 хвилин.

Наприкінці додайте розведений у воді крохмаль, проваріть кілька хвилин, помішуючи, та приберіть соус з вогню.

Для кляру збийте яйця із сіллю до однорідності, поступово введіть борошно та холодне світле пиво (250 мл).

Шматочки бринзи обкачайте у борошні, занурте в кляр та опустіть у розжарену олію. Обсмажуйте впродовж 2 хвилин.

Video: Як посмажити бринзу в пивному клярі?

Дивіться рецепт бринзи, обсмаженої в пивному клярі, з пивним соусом - на сайті шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити