Бринза у пивному клярі з пивним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

syr-brynza-recept-1

пиво (світле) – 450 мл

бринза – 350 г

соєвий соус – 90 мл

борошно – 270 г

яйця – 2 шт.

яблучний оцет (6%) – 20 мл

цукор – 8 г

крохмаль – 3 г

вода – 20 мл

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 2 зубчики

сіль – 2 г

олія – 415 мл

Поріжте бринзу брусочками, залийте соєвим соусом (50 мл), вимочуйте впродовж 15 хв.

Приготуйте соус. Обсмажте до золотавості подрібнену цибулю та часник, залийте світлим пивом (200 мл) та тушкуйте впродовж 10 хвилин. Потім додайте суміш соєвого соусу (40 мл), яблучного оцту та цукру. Варіть ще 10 хвилин.

Наприкінці додайте розведений у воді крохмаль, проваріть кілька хвилин, помішуючи, та приберіть соус з вогню.

Для кляру збийте яйця із сіллю до однорідності, поступово введіть борошно та холодне світле пиво (250 мл).

Шматочки бринзи обкачайте у борошні, занурте в кляр та опустіть у розжарену олію. Обсмажуйте впродовж 2 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити