Дріжджовий сирний пиріг


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

dscf1113

борошно — 450 г 

молоко (2,5%) — 200 мл

дріжджі (свіжі) — 15 г 

цукор — 70 г 

сіль — 5 г

вершкове масло — 90 г

яйця — 6 шт.

олія — 40 мл

твердий сир «гауда» – 450 г

сметана (25%) – 160 мл

сир — 400 г

Зробіть опару для тіста. Підігрійте молоко з сіллю. Змішайте дріжджі з цукром, з‘єднайте з теплим молоком, влийте у борошно. Перемішайте, накрийте рушником, поставте на 20 хвилин у духовку за температури 50°C.

Відділіть білки від жовтків. До жовтків додайте ціле яйце, збийте до легкої піни. Додайте вершкове масло, перемішайте. Влийте рідину у борошно та додайте олію. Отриману масу змішайте з опарою.

Накрийте тісто рушником, поставте на 30 хвилин в духовку за температури 50°C. Після цього залишіть за кімнатної температури.

Для начинки – частину твердого сиру натріть на крупну терку. Іншу частину наріжте слайсами та охолодіть. Перетріть сир, додайте цукор та збиті яйця. Перемішайте.

Розкачайте тісто, викладіть у змащену форму з пергаментом – із закидом на борти. На тісто викладіть трохи сирної маси, зверху перекрийте сирними слайсами та викладіть решту сирної начинки.

Для оздоблення – розкачане тісто наріжте смужками, викладіть на пиріг решіткою. Краї тіста на бортиках підгорніть до середини, надріжте ножицями. Змастіть пиріг яйцем. Випікайте 50 хвилин за температури 70°C.

Video: Как приготовить дрожжевой сырный пирог?

Смотрите рецепт сытного и вкусного дрожжевого сырного пирога на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити