Дюшбара

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Дюшабара – це маленькі пельменчики (такі дрібні, що вміщуються по десятку у ложці) у наваристому баранячому бульйоні.

Інгредієнти:

яловичина – 200 г

бараняча грудинка – 1 кісточка

цибуля – 1 шт.

молоко – 20 мл

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 10 г

сухий базилік – 3 г

лаврове листя – 2 шт.

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

Приготування:

Яловичину наріжте на шматки. Наріжте цибулину. Пропустіть через м’ясорубку яловичину та ¼ частину цибулі. Додайте до фаршу молоко, сіль, перець, сухий базилік і вимішайте.

Для бульйону покладіть у каструлю з водою баранячу кістку та посоліть. Варіть 20 хвилин.

Додайте до бульйону чорний мелений перець та лаврове листя.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 1,5 мм. Наріжте пласт квадратиками розмірами 1,5 на 1,5  см. На кожен квадратик викладіть начинку та сформуйте маленькі пельмені.

Складіть пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

З бульйону витягніть кістку. Шумівкою зробіть вир та висипте пельмені. Варіть 3 хвилин, доки не спливуть.

Наріжте дрібно кріп та петрушку. Додайте до супу, накрийте кришкою, зніміть з вогню та залиште настоюватися.

Video: Рецепт дюшбары

Смотрите рецепты пельменей со всего мира на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт c фото сухое киевское варенье, рецепт приготовления сухое киевское варенье с фото, как приготовить сухое киевское варенье рецепт с фото, состав сухое киевское варенье, как приготовить сухое киевское варенье
Сухе київське варення (фоторецепт)
консервированные огурцы, как приготовить хрустящие огурцы на зиму, рецепт хрустящих огурцов на зиму, рецепт приготовления консервированных огурцов, состав консервированных огурцов
Хрусткі огірки на зиму: ТОП-5 рецептів