Дюшбара

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Дюшабара – це маленькі пельменчики (такі дрібні, що вміщуються по десятку у ложці) у наваристому баранячому бульйоні.

Інгредієнти:

яловичина – 200 г

бараняча грудинка – 1 кісточка

цибуля – 1 шт.

молоко – 20 мл

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 10 г

сухий базилік – 3 г

лаврове листя – 2 шт.

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

Приготування:

Яловичину наріжте на шматки. Наріжте цибулину. Пропустіть через м’ясорубку яловичину та ¼ частину цибулі. Додайте до фаршу молоко, сіль, перець, сухий базилік і вимішайте.

Для бульйону покладіть у каструлю з водою баранячу кістку та посоліть. Варіть 20 хвилин.

Додайте до бульйону чорний мелений перець та лаврове листя.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 1,5 мм. Наріжте пласт квадратиками розмірами 1,5 на 1,5  см. На кожен квадратик викладіть начинку та сформуйте маленькі пельмені.

Складіть пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

З бульйону витягніть кістку. Шумівкою зробіть вир та висипте пельмені. Варіть 3 хвилин, доки не спливуть.

Наріжте дрібно кріп та петрушку. Додайте до супу, накрийте кришкою, зніміть з вогню та залиште настоюватися.

Video: Рецепт дюшбары

Смотрите рецепты пельменей со всего мира на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)